oo hayırlısı olsun ..senin adına sevindim
kenan tekrar tebrik ederim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Tebrik ediyoruz da 14.30-15.00 gibi alacaktı motoru, şu anda Avustralya'ya falan gitmiştir herhalde hala ortalıkta görünmediğine göre...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
BBRR sağol baba yaw en çok tebrik eden sen olmuşun da yeter.......
fotoğraf ta koyucam video da bu ara çok yoğunum motor da bakımda bujileri değişecek yağ yağ filtresi vs.... hafta sonu otoban gözüküyo hem foto hem video için gerekli çalışmaları yapıcam bu arada cuma günü çeşme otobanında 240 yaptım iyi iyi daha bassam gidecek kerata
Şöyle bir iki poz resim olsaydıda gözlerimiz kamaşsaydı Allah nazardan saklasın tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah...
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Valla Hayırlı olsun, Bizim istasyona beklerim senin gibi 10 tane müşterimiz olsun yeter allah bereket versin.
Lan sen kim 240 km yapmak kim (biraz düşük bi cümle oldu ama idare edin )
Lan manyak mısın, daha önce ne kadar race tecrüben var. O hızlar çocuk oyuncağımı Kenan şakası olur mu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
resimler daha yok motorun nasıl biz ne bilelim belki hurdacıdan kasasını aldın tek
Otobanda dahi olsa hız limitlerine uymayan arkadaşımız ve modumuz kenanı kınıyor ve yuh diyorum..bari yazma
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun kazasız belasız
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Sevgili moderator kardeşim;Allah kaza bela vermesin,zevkle kullan motosikletini.Hayırlı olsun.(Ama fotolar için de bizi bu kadar bekletme.Makina yoksa aramızda üç-beş toparlayalım yani... )
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
vipseyahat adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)