Ben de yazayım da (hatta yazmakla kalmayıp alıntı yapayım) içimde kalmasın dedim, bu arada tekrar güle güle kullan, fazla hırpalama...EgeKnn adlı üyeden alıntı
Ya da orayı boşver buraya tıkla daha iyi...
Ben de yazayım da (hatta yazmakla kalmayıp alıntı yapayım) içimde kalmasın dedim, bu arada tekrar güle güle kullan, fazla hırpalama...EgeKnn adlı üyeden alıntı
Ya da orayı boşver buraya tıkla daha iyi...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hayırlı olsun arkadaşım. Bomba patlamış zaten. 145 hp iiiiiiiiiii. Nasıl zapt edeceksin altında 146 tane atı merak ediyorum.
Güle güle kullan allah kaza vermesin.
abi hayırlı olsun yarın kutlamaya (ıslatmaya) geliyoruz apachee ile ikramlar ne bize menüyü yazarsın yarın bakarız benim motor 19 hp yetmiyo biraz promil desteği isteriz
Oy oy oy oy Sayın Modum Kenan Bey hayırlı olsun. Derby di ama şimdi canavar gibi bişi oldu demek yani ... İşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur.. Saygılar
allah akıl fikir versin afrikada bu kadar aç varken ne gerenk var bu kadar petrol yakmaya gerçi yakında makine alışır alkolle çalışmaya adımız alkoliğe çıktı nedense inşallah bu makinede YALAN olmaz modların en hızlısına bu yakışırdı allah tırcılardan korusun akıl fikir bol para versin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi hayırlı olsun kaç ytl sorması ayıp alet?
Sağlığınız açısından 146 beygirin 146'sını kullanamamanız dileğiyle ,
Hayırlı olsun !
hayırlı olsun.
ne kadar yakar bu motor aşağı yukarı merak ettim
Benzin 2.87 oldu bu motoru almak hosta benzincide cikacak acisi bence. Kazasiz belasiz surusler.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hayırlı olsun da turing degil mi? racing le başlasaydın daha iyi olur du
ama genede hayırlısı
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun
makine 146 HP son süret için ne yapar şu an için sadece emin ağızlardan duyduğum ibre patlatmış şaka bi yana temiz 2.80 ' i var diyolar neyse önemli olan bu değil 300 de görse ben o süreti görmeyeceğim hiç niyetim yok!!
turing diyen arkadaşa bişi demicem
yakıt fazla olacak bile bile aldım...!!!
motoru saat 14.30 - 15.00 arası alıcam fotolar sonra gelicek
en öz hakiki ve hakiki 35 ve 35,5 ları akşam beklerim sahile ıslatırız ( turu 3 milyon ) benzin parası çıkarmak lazım NOT : Tur dediysek artçı olarak
hayırlısı olsun kenan kazasız belasız ıyı gunlerde kullan
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
bu durumda arkana da kuryeler gibi bi benzin deposu ayarlaman gerekebilir. yada sahilda bi gitgel depo bitti
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Kenan cım valla çok tebrik ederim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Video yok mu? (Bilgisayarınızdaki videoyu siteye nasıl ekleyebilirsiniz?)
Kazasız belasız sürüşler.
Kenan abi ben de tekrar tebrik ederim...
Fotoğrafı boşverip en iyisi buraya tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Kenan ya valla nasıl tebrik ederim bilemezsin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı uğurlu olsun kazasız ve bol rüzgarlı günler !!!
Yaw koca sitede Deer 152'si olan bi tek ben kaldım
Hayırlı uğurlu olsun sayın modum. Artık gezizerde toplanacağımız yere önce gider mangalları yakarsın..biz seni tutamayız artık..Akşama görüşürüz.
Hayırlı olsun Kenan kardeşim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)