Hadi bea resimler nerede
cidden ya tekrar tebrik edeyim ... ben alıncada sende 2 kere tebrik edecen ama ona göre yönetimde olduğundan kıyak geçelim sana
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kenan bırak bu işleri
hayal kahramanısın abicim, sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz, alırım anahtarını. ben ve artçım tekteker saim tokatlarız seni bırak bu işleri.
dostum şaka bi yana kazasız belasız sürüşler. hayırlı uğurlu olsun. artık bu çarşamba biralar senden
biranın lafımı olur ama ben fazla içmem artık 146 HP yeterli benim için barışın dediği gibi promil ile HP karışırsa bünyemi sarsabilir neme lazım
tebrikler (adet oldu ) hayırlı olsun.
kazasız belasız ve emniyetli sürüşler dilerim.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin acaba kaç ytl cik verdin o canavara?
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
hayırlı olsun kenan kardes
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
hayılı uğurlu olsun güle güle kullan kenan kardeş
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
kutlarım kenan darısı bizim başımıza ..
anahtar alma işine gelince promilsiz olması ve trafiğe kapalı alanlarda olması temennimiz tabii
ha bide fotoları nasıl yüklicenizi hala öğrenemediyseniz tıklayın :şöle yüklenir
dostum kendine dikakt et..
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
güle güle kullan da benim anahtarı zor alırsınEgeKnn adlı üyeden alıntı
En sevdiğim yarış; yokuş yukarı 50 mt yavaş gitme yarışı. Ne dersin
Kenancığım, hayırlı olur inşallah. Kazasız belasız güzel günlerde binmek nasb olsun !
Ancak anlamadığım bır konu var
Model yılı ne kadar eski olsa da, bu makinayı kullanıp alıştıktan sonra R6 kesmez seni....
Sen iyisimi bir sonraki hedefini R1 olarak koy şimdidden
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz
hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin tüm camia ya
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Hayırlısı olsun kazasız belasız...
Hayırlı olsun Kenan. Senin adına sevindim.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
abi şimdiden hayırlı olsun..inanki çok sevindim...senin gibi bir ustaya yakışır
Seni can-ı gönül den kutlar başarılarının devamını dilerim Kenan kardeş senin adına çooooookk sevindim,allah kaza bela vermesin,keyifli sürüşler dilerim,ancak sana verebileceğim tek anahtar,iş yerindeki dolabımın anahtarıdır kusura bakma elimden gelen budur sağlıkla kal dostum.
FUSUR-35
hadi hayırlı olsun...yakışır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah kaza bela vermesin g.g. kullan
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)