Hayırlı olsun kardesim. Darısı başımıza
Hayırlı olsun kardesim. Darısı başımıza
Ohh bee hayirli olsun, valla sevindirdin bizi, dikkatli sur :D
Darısı başıma diyorum kazasız belasız sürüşler.
Scooterdan zevk almiyordum arac diye goruyordum belkide bu motor hayalimdeki motor oldugu ivin vok hosuma gidiyor gece kalktim baktim ustteki eve soktum ne kadar koy olsada hirsiz heryerde hirsizdir muhabbetine birde cok guzel ya anlatamiyorum mutlulugumu sevgilide neymis ben sevgilimin ustune binerim o beni gidisiyle mutlu eder bende benzin koyarak :D
Hayırlı olsun foto atta bizde bakalım azıcık sevgiline
Yeni motorun hayırlı olsun. Takoz işini iyi yapmışsın. Ama ileride motora alışınca yatırayım kaldırayım dersen sakın yumuşak bir lastik almadan girişme o işlere. Rodaj için de kitapçığını aç oku, kısa süreli 7-8-9 binlere çıkarsa motora hiç bir şey olmaz merak etme.
Foto atamiyorumki :'( ama denicem internet cok cekmiyor zaten :'( yarin gece geliyorum istanbula ) motoru yatirmak filan zaten yok ,, bana 5 tane kitapcik verdiler siyah bisey boyle motorun icindeki parcalari filan gosteriyor ingilizce hic bisey anlamadim :'(
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Hayırlı olsun
-Sabit devirde uzun süre kullanma
-redline yapma
-motorun ısınmadan hareket etme
-hatta şunun egzos sesine bakayım deyip çalıştırır çalıştırmaz son gaz verme ihtimali olan bir arkadaşın varsa rodaj bitene kadar kaç ondan
Not: Kullanım kitapçığını hondadan mail yolu ile iste pdf format vardır(google amcayada aratabilirsin)
Not2: o poşetleride çıkar seni üzerinden kaydırır, o ne öyle jilatini sökmeden telefon kullananlar gibi
POsetleri cikarmamin nedeni dosemeciyiz sofor koltugunub maviye kaplicaz . Orjinal olarak altta kalsin diye cikarmadim =) usttekini cikartticam yada onuda siyaha tekrardan kaplicam ,. Mavi guzel olmazmi sizcede. Motorun mavisi
Tekerin düz bassin bol smileli surmeler kardes
Yapta bakalım maviye
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)