Allah Kaza bela vermesin dostum. Bende bi Yamaha hayranı olarak çok isterim R25 fakat babam 11.500 TL'lik otomobile binerken benim R25 almam biraz zor
Allah Kaza bela vermesin dostum. Bende bi Yamaha hayranı olarak çok isterim R25 fakat babam 11.500 TL'lik otomobile binerken benim R25 almam biraz zor
hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun tekerin düz bassın ...
Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasz inş.
yakında bende düşüüyorum. ve ilk işim plakalığı sökmek
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Teşekkürler, bunun haklı-haksızlık bir durum olmadığını düşünüyorum, kalite görecelidir. Bana pek kaliteli gelmedi 250SL, daha doğrusu eski motorum Cbr 125'le aynı gibiydi. Fakat R25 daha kaliteli hissettirdi. Size kaliteli gelebilir saygı duyarım.
Tam anlamadım ne gibi bir video İnceleme videosu diyorsanız konuştuğum ve bir çoğumuzun da bildiği bir moto vlogger var, rodajdan sonra test edecek. Belki bir fikir oluşturabilir sizin için.
Maddi durumum elvermediğinden dolayı 3 tane 125 cc motor sahibi oldum, yoksa çoktan 250 cc ye geçerdim. Keyifen değil yani Kazasız belasız dikkatli kullanın lütfen, bugün rodaja bakmayıp 1 ve 2. viteste 12 bin devirleri yokladım ve cidden iyi bir hızlanması olduğunu düşünüyorum 250 cc'lere göre. 125 lere göre zaten uçak Bence ilk motor olmamalı ama madem aldınız, size önerim kendinize hakim olmanız, eğitim almanız ve ekipmansız motosikletinize binmemeniz.
Teşekkür ederim dostum, ben de baştan beri siyah istiyordum, canlı görünce tamam dedim. Siyah rengin bu motora çok yakıştığını düşünüyorum.
Sağolun, kesinlikle ben de ilk fırsatta plakalığı iptal edeceğim, plakalıksız bir kaç resim gördüm de acayip yakışıyor
Hayırlı olsun kardeşim.güle güle kullan.doğru bi seçim yapmışsın.kazasız belasız bin inşallah.
bu motor bu kadar yakışıklımıydı yavv
Hayırlı uğurlu olsun, RABBim kaza bela göstermesin..
"The Ultimate Riding Machine"
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah.
hayırlı uğurlu olsun güzel tercih, çok güzel duruyor nazar değmesin insallah
Kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız.
ahh ahh kişke binimdee olsaaaaa... Hayırlı olsun
Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)