Bu neya üstüne basa basa özel ilşki olmasın falen......crato adlı üyeden alıntı
Bu neya üstüne basa basa özel ilşki olmasın falen......crato adlı üyeden alıntı
niye, moderatör müsün?Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
abi buneyaa seni en ilginç başlık açan kişi ilan etmek istiyorumm
aştın sen kendini aştııın..
tüm adminlere vede erhana selam gönderiyorum..
ayrım yok,ayrı gayrı olmaz bizde.
ibraam reis senden de olumsuz bişi çıkmıyor yahu ,ka kutluoy ,ya katılıyor yada tebrik ediyorsun, tabi reklam da cabası, yamuk yapma taa maslaktan gelip ehliyrtimi sizden alacam ona göre
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
lütfen moderatörlerin özel hayatlarını karıştırmayalım...
belaltı ve faullu vuruşlar bünye uyarılarak cezalandırılır...
uyarılma başladı...tek ayak üstünde durun bakem hemen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tek moderatör tanırım o da MakiNe
Born To Be wild,Live to Ride...
varsa yoksa hemşonuz valla...bende Makineyi severim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ah istanbulda olsamda hepsını tanısam sevsem ama ta tokattayım ama gercekten iyi insanlar belırlı bı rsevıyeye gelmıs olgun ınsanlarkı bu kulfete katlanıp biziburada bulusturuyorlar bu ortamı hazırlıyolar. bu foruma tesadufen daldım ve ılk bulmamda 2 3 saat kadar cıkamadım ve o gun bu gundur her bılgısayara oturusumda kesın buradayım. BuRAYA ILK GELDIGIMDE MOTORUM YOKTU VE AKLIMDA MOTOR YOKTU. ama bura bana motoru sevdırdı aldırdı surmeyı, ufak tefek sorunlarla başa cıkmayı, gezmeyı güvenlı ve kalıtelı surusu herseyı ögrettı motorla ilgili. şimdi ben hangı moderatörü ayırayım sunu cok sevıyom die. Hepsine sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum ve beklıyorum sızlerı tokat/ niksara
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Abi bak, kimse senin "yönetimden kimin ayağını kaydırsam da başa geçsem" düşünceni anlamamış olabilir ama yaptığın kamuoyu yoklamaları gözümden kaçmadı. Dün de siteyi kamplara bölüp nabız yokladın. Bak ben müdahale etmem ama modlar senin darbe girişiminden pek hoşlanmayacaktır.
Not: Komtan'ı kendi yanına çektiğin için isim vermediğinin de farkındayım.
mete_han az değilsin walla bu popülerlik sevilirlik hikayesiyle birbirlerine düşürtecen mod abilerimizi di mi?
yemezler
ayrıca 3004'e danger0 yazın yollayın lütfen
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Dediğim gibi, bu başlık açılmıştı daha önce, hatta oylama bile vardı.
Gelelim geyik muhabbetine ;
1) Bu başlığın açıldığı bölüme bak : Taziye, Tebrik ve Kutlamalar
Ne alakası var ?
2) Geçen sefer Skull da vardı listede, tabii oylamada kimin kime oy verdiği admin tarafından görülebildiğinden, o zaman yanlış kişiye oy verenler maalesef artık aramızda bulunmuyorlar
3) Metehancığım, bir süre sonra yine aynı başlığı açacağın zaman, bari bir değişiklik yap : "Sizce moderatörlük görevini en iyi yapan kim" diye sorabilirsin mesela. Belki ben de bir yorum yaparım o zaman.
4) 1 nolu maddeyi refere ederek söylüyorum ki, bu başlığı açtığın sırada "Nöbetçi Mod" olan BBRR arkadaşımız aslında yemez bu numarayı ama başlarda arka arkaya kendi ismi söylenince, ne yapsın o da değil mi ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
erhan burayı yarın siler nasıl olsa ben elleşmiyeyim ...bu arada sevin len beni ...giderim valla sürüm sürüm sürünürsünüz arkamdan
Bende görebiliyom ona göre2) Geçen sefer Skull da vardı listede, tabii oylamada kimin kime oy verdiği admin tarafından görülebildiğinden, o zaman yanlış kişiye oy verenler maalesef artık aramızda bulunmuyorlar
tabiki oylar beni göstermese silerdim4) 1 nolu maddeyi refere ederek söylüyorum ki, bu başlığı açtığın sırada "Nöbetçi Mod" olan BBRR arkadaşımız aslında yemez bu numarayı ama başlarda arka arkaya kendi ismi söylenince, ne yapsın o da değil mi ?
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Tokata Selamlar...
o kadar uzaklarda değiliz...İstanbul Tokat arası bir sevgi smileyi...
kütük gardaş sen beni az çok bilin...derin site üyesi benim...Pembe kod adını taşırım...eylemlerimden sorumlu tutulamam...Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklarından her türlü forumda serbestçe yazı yazabilir raporum var...
g strider bu arada mert abini pek sevdiğinide anladık...bak mod abiler bu yazıları okuyorlar...bak onlıne takipte kimler var..
mete_han, BBRR, G-Strider, ledo, thundersss, tunoka, voldemort...
yarın bigün işimiz düşer falan...onlarla iyi geçinelim..onları sevelim...sayalım...bağrımıza basalım dimi...
bir dahaki başlık şu...ledo adlı üyeden alıntı
"BİR MODERATÖRÜN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KADAR OLAN EVRİMİ..."
VEYA...
"MODERATÖRLERİN YAŞAMSAL OLGULARDAKİ SPESİFİK DAVRANIŞLARI..."
ledo abi bana moderatörünü söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...
Evet, bu olabilir.mete_han adlı üyeden alıntı
BBRR ın tükürüğünün ( tükürüğün yalanması ! ) bazı canlı yaşam formları üzerindeki etkileri ile ilgili çeşitlemeler yapılabilir, böyle bir başlıkta
Not: Yine "Fransız" kalacak birçok arkadaş kusura bakmasın lütfen !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
valla ben hepsını sewıyorum sıteye yenı takılmaya basladım ama bana karsı hıc bırının bı olumsuz yanıda olması sağolsunlar. yanı hepsııyı uylerde ıyı herkes ıyı bır defa motorcu dıye moderotorlerı sonrada uyelerı sevıyorum
MNY46 valla bnende seni çok seviyom tipinde aynı rossi hani demiyeyim dedim ama nese...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR adlı üyeden alıntı
ooooo Barış Abi seni sevgi kelebeği gördüm bi an...alışık değiliz abi...bünye hazır değil buna...yavaş yavaş sev bizi...
İnkar etmeyim,Adana'lı olması nedeniyle Makine'ye sempati duyuyorum.
BBRR(Barış abi)'ye de işim düşer korkusuyla,kendi kendime sempati duyuyorum.
Finallerim başladı,ders çalışmam lazım,ben ise hala buradayım,alakasız oldu ama paylaşmak istedim.
mete_han sağolsun dünden beri gayet yaratıcı başlıkları var.Moderatörlerimizin ayrı ayrı özellikleri gayet hoş.Herkesin dediği gibide BBRR'nin dobralığı hepsinin önünde.Bide fuara geldiğinde "Egknn"!ı görmüştüm.Gayet sevecen yüzlü bir kardeşimiz.
geyik sohbetlerime en çok katlanan arada kızdırdığım ama yine de seslenmeyen merte bi oy verirdim ama geçen bana hong kong dilinde çeviri yaptırdığı için oyumu mert yerine kenan (egeknn) abiye veriyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)