Allah rahmet eylesin..
Ölen arkadaşımıza Allah rahmet eylesin, diğerine de acil şifalar versin.
Üzücü bir durum...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
o yarışcılar sadece tam ve kaliteli korumalarla yarışlara katılmıyor ki, egzersizleri, beden güçlendirmeleri apayrı bir çalışma ve dahası da düşmenin bile tekniklerini öğrenip, olabildiğince kazalardan usturuplu birşekilde pozisyon almaya çalışarak daha az etki ile kurtulabiliyorlar.. Pek çok yeni motorcu gibi istedim, aldım ve kullanıyorum şeklinde 2 tekerin üzzerinde riskli fantazilere kucak açmıyorlar. yazık ölenlere... yazık sevdiklerine, ailelerine... Allah rahmet eylesin...ylmzzz adlı üyeden alıntı
allah tan rahmet nur için de yatsın kardeşimiz bugün kü amcadan sonra bi kardeş daha daha ne kardeşler gidiyor kimbilir ! belli yeni almış plaka bile almamış kim bilir mıcır mıydı yollar kum muydu daldı gitti 2 kişi bide denge yok kask yok kafayı çaktı garibim ah be valla bana deli desinler manyak desinler kask sızı gördüğümde elimle kafama 2 3 kere vurup elimi kaldırmaya devam edeceğim belki duyarlı olur utanırlar ne bileyim işte ya offf of
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Bir çiçek daha soldu... aiLesine sabırLar....
Born To Be wild,Live to Ride...
Merhuma, Allah Rahmet eylesin.Yaralıya da acil şifalar...hep aynı sözler dökülüyor ama yapacak başka bir şery yok maalesef.
Herkes çok dikkatli olsun ve asla KASK takmadan hareket etmesin.
Selamlar,
Özer
çok acı haberler bunlar vefat eden kardeşimize Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)