Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

25 yaşında gence ölüm yakışırmı?..2 kaza haberi..

REKLAM ALANI

Üzülmemek titrememek sarsılmamak elde değil,
    Umarım bu olayları hiç yaşamama lüksü olur tüm insanların bir gün, umarım teknoloji, içimizdeki aslanı bize az zarar verecek şekle sokabilir bir gün. ALLAH rahmet etsin inşallah ve geride kalanlara sabır huzur ihsan etsin inşallah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostlar gelinde size bir sey anlatacam.Biri sizin gibi dusunup koruma ekipmani aliyim dedi.Her seyi takmaya razi olan bu genc arkadasimiz magzaya girdiginde sok oldu fiyatlar korkunc tu motorunu aldigi magzadan bi ro kadar daha para vermesi lazimdi o tecizatlari takmasi icin.Bir ve o nun artici.En iyisi olmasin dedi bari az dusugunu verin yok dediler isine gelirse bu var peki aliyim dedi bari kredi kartina taksit yapin yok dediler yapmayiz.Alabildigi dandik iki kask ile cikti o dukkandan dostumuz.Simdi Avrupada bu tip malzemeleri cok ucuza alabilen insanlar , Turkiyede motor luks isidir , ver Eurocuklari sanki bizim para birimimiz.
    Demek istedigim su birileri ucuz motor getirdi ii hos gusel ama diger yandan kaski , montu halen cok pahali.Bu dengesizlikte daha cok haber aliriz biz.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin.Umarım bir gün insanlar motosikletin kaskı ile montu ile korumaları ile bir bütün olarak motosiklet olduğunu görür ve yine umuyorumki trafikte bizimde yol hakkımız olduğu bilinir ve ona göre hareket edileri..
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iç yakan haberler...Arkadaşlar işte motor soranlara al bi 125 al bi scoter demeyin ..eğitimsiz ,bilinçsiz bir sürücü için 50 cc bile ölüm makinesidir ...Eğitimini alın ,bilinçli kullanın ,sürat
    sakın ha sakın yapmayın...125 cc çerez motor değildir ..madem yeni başlıyosun o zamn düşük cc al diyen arkadaşlar bence artık sussunlar eğitimini aldınmı ...aman dikkat et desinler...

CC si ne olursa olsun motor tehlikelidir..ama bilinçli kullanırsanız 4 tekerden daha güvenli olur lütfen dikkat.....Eğitimini alın ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    hayat oyun değil GAME OVER yazıp yeniden başlamaz.
    daha ne diyelim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin... Fotoğraftaki kare gerçektende hiç hoş değil...

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    ehliyetsizlik, eğitimsizlik, koruyucu önlem almamak birleşince kazalar kaçınılmaz oluyor. buna birde karayollarının vurdum duymazlığı (söylediğine göre kazanın olduğu yerdeki viraj için tüm uyarılara rağmen yetkililer gerekli önlemleri almamamış ve koruma demirleri yapmamış), sorumlu ve yetkililerin vurdum duymazlığı eklenince genç insanlar ömrünün baharında pisi pisine ölüyorlar.

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    iki farklı konuda yazıya da katılmamak elde değil. çok doğru yazmışsınız arkadaşlar.

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı
    Dostlar gelinde size bir sey anlatacam.Biri sizin gibi dusunup koruma ekipmani aliyim dedi.Her seyi takmaya razi olan bu genc arkadasimiz magzaya girdiginde sok oldu fiyatlar korkunc tu motorunu aldigi magzadan bi ro kadar daha para vermesi lazimdi o tecizatlari takmasi icin.Bir ve o nun artici.En iyisi olmasin dedi bari az dusugunu verin yok dediler isine gelirse bu var peki aliyim dedi bari kredi kartina taksit yapin yok dediler yapmayiz.Alabildigi dandik iki kask ile cikti o dukkandan dostumuz.Simdi Avrupada bu tip malzemeleri cok ucuza alabilen insanlar , Turkiyede motor luks isidir , ver Eurocuklari sanki bizim para birimimiz.
    Demek istedigim su birileri ucuz motor getirdi ii hos gusel ama diger yandan kaski , montu halen cok pahali.Bu dengesizlikte daha cok haber aliriz biz.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

arelia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125 T
    Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin..
    would I still see suspicions in your eyes?

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    gerçekten çok doğru ,sürekli uyarmaya anlatmaya çalışıyoruz, katlıyor ve her fırsatta destekliyorum..

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    iç yakan haberler...Arkadaşlar işte motor soranlara al bi 125 al bi scoter demeyin ..eğitimsiz ,bilinçsiz bir sürücü için 50 cc bile ölüm makinesidir ...Eğitimini alın ,bilinçli kullanın ,sürat
    sakın ha sakın yapmayın...125 cc çerez motor değildir ..madem yeni başlıyosun o zamn düşük cc al diyen arkadaşlar bence artık sussunlar eğitimini aldınmı ...aman dikkat et desinler...

CC si ne olursa olsun motor tehlikelidir..ama bilinçli kullanırsanız 4 tekerden daha güvenli olur lütfen dikkat.....Eğitimini alın ..
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    arkadaşlar motoru benimkinin aynısı
    bu arada allah rahmet eylesin
    işte bizim sitenin bu güzeliği var bilinçli motorcularız
    hiçbir gezimizde kasksız ve korumasız katılım olmadı
    özelikle 11 yaşımda oğluma motoru doğru aşılamaya çalışıyorumki sağdan soldan bilgilenip veya özenip kasksız ve korumasız kurallara uymadan yollara çıkmasın
    KAMP ADAMLARI

sg_1903_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    arkadaşlar gerçekten motor tehlikeli ama biz onun bagımlısıyız. ölen arkadaşların ailelerine allah sabır versin allah bizim gibi tüm motorcuları korusun

hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    allah rahmet eylesin.üzüldüm gerçekten.keşke dememek korumamızı almak gerekli...
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

armagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 R
    600 F le başlayacak arkadaşlar vardı. tekrar düşünseler iyi olur. haftasonu hasanpaşa ya servise gittim, bir cengaver arkadaşımız 600 F almaya karar vermiş. iyi de motoru teslim alıp evine gidemiyo, daha önce scooter kullanmışmış, ilk vitesli motoruymuş nokta nokta. motoru almaya kot pantolon-gömlekle gelmiş. bitti mi? bitmedi! beyimizin ehliyeti bile yokmuş. bayide çalışan birisine '' sen bizi eve kadar bırakıver, benim işi bilen arkadaşlarım var onlardan öğrenir trafiğe öyle çıkarım'' dedi ve gittiler. bitmedi bitmedi, beraber geldikleri arkadaşına neden 600F daha makul bir başlangıç motoru seçseydi ya dediğimde cevabı şu oldu:''yahu motosiklet bir tutku, onu beğendi ve aldı''. türkiye'de motor kullananların bilinç ortalaması bunun çok üzerinde olmasa gerek, üstelik motor extradan dikkat gerektiren bir araçken. işte bu halimizle, iş bulamayıp da taksicilik, kamyon şoförlüğü yapan adamların sorumluluk bilincine emanet veya yüce belediye ve karayollarının yol düzenleme kalitelerine güvenip yol alırsak çok insan kaybederiz. önce tam kuşam, sonra öngörebilmek, yurdum insanının her türlü zaafını hesaba katmak zorundayız, sabahtan akşama batsın bu dünya diye direksiyon çeviren adamdan ona denk bir trafik davranışı beklemeliyiz. bu memlekette kaç kişi sorumluyu aramaya önce kendinden başlıyo, bizim bunu yapmamız öncelikle kendi yararımıza çünkü kaportamız kendimiziz.

Motosikleti
    Alıntı dostdark adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar motoru benimkinin aynısı
    bu arada allah rahmet eylesin
    işte bizim sitenin bu güzeliği var bilinçli motorcularız
    hiçbir gezimizde kasksız ve korumasız katılım olmadı
    özelikle 11 yaşımda oğluma motoru doğru aşılamaya çalışıyorumki sağdan soldan bilgilenip veya özenip kasksız ve korumasız kurallara uymadan yollara çıkmasın
    hocam ben 18 gündür İstanbul dışındaydım..Uşak..İzmir...Manisa Salihli..Denizli...Adapazarı...Düzce...dolaştım bir süre...şunu gördüm...değil koruma kask bile yok kimsede...altlarında 1500 ytllik çin malı scooter ve yarıotomatik geziyorlar...küçük yer mantığıyla...hız yapmıyoz mantığıyla...sıcakta bunalıyoz mantığıyla kimse takmıyor...hatta Yalovada polis memuru gördüm mobilette kask falan yok...üniformasıyla nöbete gidiyor..artık kanıksanmış bişey kask olmaması...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    saçma sapan işler abiş 120kg yim kask ve montumu giydiğim zaman neler çektiğimi az çok görüyorsunuz ama mecbur kask takmayanın motorunu elinden almak lazım

Motosikleti
    ael320 dostum ne zaman aldın 1000 rrı yahu...geçen topiklerde bendemi alsam falan diyodun...rodajıda bitirmişin...bu ne hız baba...

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı armagan adlı üyeden alıntı
    600 F le başlayacak arkadaşlar vardı. tekrar düşünseler iyi olur. haftasonu hasanpaşa ya servise gittim, bir cengaver arkadaşımız 600 F almaya karar vermiş. iyi de motoru teslim alıp evine gidemiyo, daha önce scooter kullanmışmış, ilk vitesli motoruymuş nokta nokta. motoru almaya kot pantolon-gömlekle gelmiş. bitti mi? bitmedi! beyimizin ehliyeti bile yokmuş. bayide çalışan birisine '' sen bizi eve kadar bırakıver, benim işi bilen arkadaşlarım var onlardan öğrenir trafiğe öyle çıkarım'' dedi ve gittiler. bitmedi bitmedi, beraber geldikleri arkadaşına neden 600F daha makul bir başlangıç motoru seçseydi ya dediğimde cevabı şu oldu:''yahu motosiklet bir tutku, onu beğendi ve aldı''. türkiye'de motor kullananların bilinç ortalaması bunun çok üzerinde olmasa gerek, üstelik motor extradan dikkat gerektiren bir araçken. işte bu halimizle, iş bulamayıp da taksicilik, kamyon şoförlüğü yapan adamların sorumluluk bilincine emanet veya yüce belediye ve karayollarının yol düzenleme kalitelerine güvenip yol alırsak çok insan kaybederiz. önce tam kuşam, sonra öngörebilmek, yurdum insanının her türlü zaafını hesaba katmak zorundayız, sabahtan akşama batsın bu dünya diye direksiyon çeviren adamdan ona denk bir trafik davranışı beklemeliyiz. bu memlekette kaç kişi sorumluyu aramaya önce kendinden başlıyo, bizim bunu yapmamız öncelikle kendi yararımıza çünkü kaportamız kendimiziz.
    işte bu yüzden diyorum motosiklet satıcısının bilinçli olması gerek diye. bakkal gibi motor satarlarsa işte sonu hüsran olur.

iyi bir motosiklet satıcısının 600f i başlangıç için birine satmaması gerekir.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    işte bu yüzden diyorum motosiklet satıcısının bilinçli olması gerek diye. bakkal gibi motor satarlarsa işte sonu hüsran olur.

iyi bir motosiklet satıcısının 600f i başlangıç için birine satmaması gerekir.
    yılmazcım motosiklet satıcısı bilincli olsa cahil olsa ne olur...parası olan deli dana motorsever Honda Ana Bayiden motor alınca kaza yapma oranı azalıyorumu...bu iş bilinc işi değil hayatım...en azından satıcıya denilecek bişey yok...adam malını satıyor dostum...esnaflık zor iş...çok zor hemde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    siz ne derseniz deyin ölen ölüyor kalan kalıyor tüm algılarınızı açın bilinçli olun sonrasını takmayın okadar korkanlar kullanmasın motosiklet
    bu tür kaza haberleri hepimizi derinden üzüyor ama bu şekilde motosiklete karşı kamuoyu oluşturma çabası gibi nerdeyse provakatif topiklere pirim vermeyin

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler