Aman birader geçmiş olsun...daha dikkatli ol bundan sonra...Allah başka keder vermesin.
Aman birader geçmiş olsun...daha dikkatli ol bundan sonra...Allah başka keder vermesin.
Çok geçmiş olsun
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Arkadaşım büyük geçmiş olsun.
Bende 2.gün önce bir kaza atlatım o sıcaklıkla eve geldim birşey yok gibi duruyordu fakat sonradan sağ kolumun bütün sinirlerinin zedelendiğini doktora gidince anladım.Bence sen vakit kaybetmeden doktra gitt.
öncelikle geçmis olsun arkadasim
izgaralar hakkinda bi çift laf etmek istiyorum
bitek Türkiyede bu izgaralar dikine konmakta kimse motorlari hesaba katmiyor . Halbuki diger memleketlerde izgaralar daima yatay biçimde durmakta dolayisiyla lastigin araya saplanma gibi bir ihtimal kalmiyor
teskrler
Stavros fm Istanbul
geçmiş olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
geçmiş olsun arkadaşım
işallah birdaha başına gelmez seninde
motor sürücülerininde
geçmiş olsun olur böyle kazalar ama dikkatli ol altındaki şeytan aracı unutma dostum ben iki kere düştüm ama cross yaparken dağ tarafı rampa çok yüksek üstümde motor ben yerdeyim allahtan yavaştım yavaş olmasaydım gerçi düşmezdim ama oldu işte...geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim daha beter de olabilirdi.
umarım tekrar yaşamazsın, izmir mt.den sevgiler.
Senin ve motorunun son durumunuz nasıl?
Parçalarda sıkıntı olduğu söyleniyordu, ayna falan gelebildi mi?
Grenajdaki çizikler ne durumda?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ah bu yollar... bu yollar...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
dostum geçmiş olsun....mazgal ıslak olabilirmiydi?
Gecmis olsun ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
al sana daha güzeli: geçenlerde motordan düştüm yerden motoru kaldırıyorum bi tane halk otobüsü şoförü iyi aile çocuğu(!) camdan kafayı çıkarmış bana bağırıyor: çeksene lan şu motoru!!!! tabi böyle bi olayda normal bi insan nasıl bir cevap verir? ceza almamak için söleyemiorum. ama ailesine iyi dileklerimi sundum adam bastı gitti.salihgureli adlı üyeden alıntı
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
geçmiş olsun hocam!!! herkese kazasız belasız dikkatli sürüşler....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)