geçmiş olsun. en büyük ve son kazanın bu olması dileğiyle :renndeer:
geçmiş olsun. en büyük ve son kazanın bu olması dileğiyle :renndeer:
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
büyük geçmiş olsun arkadaşım
son kazan olur umarım.memleketin yollarının ve sürücülerin durumu malum,allah tüm motorcuları kazadan beladan korusun..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
Geçmiş olsun, umarım bu son ve en büyük kazan olur.
İyi olduğuna sevindim şimdi, motor da nasıl olsa yaptırılır, dert etme.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Geçmiş olsun üstadım. İnşallah bu son olur
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
olur böle şeyler ,sen ucuz kurtarmışsın. allah korumuş bide kazadan sonra araba felan çarpabilirdi düşünsene. büyük geçmiş olsun .takam kafana. en büyük kazan bu olmuş olsun.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
motor tamir edilir, sana bişi olmasın önemli olan bu..
geçmiş olsun..
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Salih geçmiş olsun ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Geçmiş olsun
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
geçmiş olsun
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Çok geçmiş olsun o salak herifi indirip bir temiz dövmek çok güzel olurdu ama işte seviyesine inmemek lazım tahta kafalının.
Abi geçmiş olsun.
Geçmiş olsun,bir doktora görün istersen.yaraların mikrop almasın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
gecmiş olsun dost!
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Saolun arkadaşlar kazanın sıcağıyla çok bişey hisstmemişim o hırsla evde duramadım motoru komple söktüm (granajlarını),eve getirdim BISON diye bi yapıştırıcı aldırdım arkadaşa,bütün kırıkları tamir ettik oturup, hafta içi boyaya vericem müsait ve sağlıklı olursam,şuan sol bacağımı kımıldatamıyorum sabah bide doktora giderim artık.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Lan ne oldu be, Cumartesi bi dünya makara yapmıştık nazara mı geldin
Neyse sana bişey olmasın bak motoru halletmişsin bile , boyacı işinide hallederiz takma kafana
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun
yaz geldi kazalar arttı daha dikkatli olmak lazım lütfen biraaz daha dikkat allah beterinden korusun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)