Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

aaah belediye ah.kotu dustum.

REKLAM ALANI
    onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    her zaman evime gittigim yolda,uzerinden defalarca gectigim mazgallari sagolasi belediyemiz kaldirmis. 2 metrelik cukurun agzini acik birakmislar.
    gece 10 civarlari isden evime donuyordum ki.mazgallar iki yolun birlestigi kosede ,yoldan tam goremiyorsun.donmek lazim.asagi yukari 20 yada 30 du suratim. koseyi donerken cukuru farkettim.{herzaman gittigimyol ya }son anda bi fren,bi manevra paldir kuldur.gozumu actigimda sirt ustu yerde yatiyordum hava bulutsuzdu yildizlar guzel gorunuyordu.allahtan kaski takmadan motoru kullanmiyorum. sol elimde ve sol dizimde muthis bir aci vardi.ikina sikila ayaga kalktim ilk isim cukura bakmak oldu. ulen dedim ulen........? tabi kendi kendime.allahasukur motoromda kirilan dokulen bir sey yok sadece derin cizikler var.bende bi kac yara bere dizimdede buyuk bir morlukla kurtardik.galiba verilmis sadakamiz varmis. ARKADASLAR KASKINIZI TAKMADAN MOTORA BINMEYIN .nereye gidin ama kaski takin cok faydasi var. herkese kazasiz gunler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bununla geçmiş olsun! Ciddi bir kazayı belediyenin yeni bir hizmeti gibi anlatmışsın.Dikkat etmekte fayda var.

cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    büyük geçmiş olsun kardeşim Bende aynı olayı merter' de yaşadım cbr600la süratım 60-70 arası idi, dediğin gibi yıldızlar gerçekten güzel görünüyor, belediyeye tel açtım ağzıma geleni söyledim çukuru 2 gün sonra kapattılar, olan bana ve motoruma oldu 600milyon hasar ve 1 ay koltuk değneği, istanbulda motosiklet kullanmak zaten ayrı bi beceri bizi direk GP ye almaları lazım tekrar büyük geçmiş olsun, kask takmanın yararı bir defa daha anlaşılmış oldu
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Geçmiş olsun,
    Belediye işte, ne diyeyim.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun..

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun...Bununla geçmiş olsun diyelim ucuz atlatmışsın.Umarım son kazan olurBende deliriyorum şu yolların haline,tarladan farkı yok,nerede ne çıkacağı belli değil ve bütün yollar kevgir gibi delik deşik.Zaten bütün Türk motorcular aynı zamanda crosscu gibiyiz,başkalarının cross yapmak için gittiği pistler bizim yolumuzun üstünde Yol çalışması yapılıyor,mazgalı veya çukuru kapatmaya vakitleri olmazsa,iş ertesi güne kalırsa oraya bi bant 2 demir sokuyolar artık şansın varsa görüyosun karanlıkta... Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi otoyollarının kalitesiyle doğru orantılıdır,bunu her zaman savunmuşumdur...

melih8007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 250
    Büyük geçmiş olsun. bizim ülkenin belediyeleri ve karayollarında çalışan elemanları; gece yastığa kafalarını rahat nasıl koyuyorlar, hayret ediyorum doğrusu. mazgal kapağını kapatmadan evine, karısının çocuklarının yanına giden bir görevli belki ertesi gün o mazgalı kapatmaya geldiğinde bir babayı-anayı çocuğundan , belkide bir çocuğu ana-babasından ettiğinin farkında olmadan o kapağı yerine koyacaktır. ama bunu farkettiği zaman da hesabını verebilmesi için çok geç olacaktır. görevi kötüye kullanmanın başka bir anlamı yoktur. bu ülkeyi soyup soğana çeviren insanlar, bankaların içini boşaltan bankacılar boşuna çıkmıyor. maalesef insan hayatı Türkiyemizde çok ucuz.
    tekrar geçmiş olsun kardeş.biraz uzun tuttum ama dayanamıyorum bizlere layık görülen bu uygulamalara, ey belediye görevlisi nasıl sen mazgalı açık bırakıp gidersin ya. nasıl yaparsın böyle bir cahilliği, hiç mi düşünmezsin bu yüzden kaza yapabilecek insanlara gelecek zararı. aslında bu mazgal olayı çok küçük bir parçası olayın,örenğin istanbul kocaman bir şantiyeye dönüşmüş durumda, her yer çukur, her yerde o kadar çok sinyalizasyon hatası var ki, işimiz Allaha kalmış durumda.Allah Türkiyede araç kullanan herkesin yardımcısı olsun.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Böyle durumlarda eksik ve kusurunuz yoksa polis çağırın tutanak tutturun şikayetçi olun dava açın kesin sonuç alırsınız
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    geçmiş olsun hıızın iyiki azmıs ..
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    geçmiş olsun. son olması dileğiyle...
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    çok çok geçmiş olsun kardeşim bende geçenlerde yine belediyenin ihmalkarlığı sonucu olan çukurlardan biriyle haşır neşir olmuştum daha yaralarım yeni yeni iyileşiyor ama bu insana acayip bi tecrübe oluyor üzülme çok ucuz atlatmışsın sende benim gibi en büyük kazan bu olsun
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Geçmiş olsun
    0 Rh (+)
    06 - 09

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Geçmiş olsun.

Diziliğin de olsa dizine aynı şey olur muydu? İyi ki diz kapağın kırılmamış.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    çok geçmiş olsun dikkatli olalım ben o yüzden gece pek çıkmam çünkü sabah
    gittiğin yolda hiçbirşey yokken akşam dönüşte çukurlar oluşuyor nasıl oluyor
    anlamadım ama şu bir gerçekki belediyemiz malesef 5sınıf işçi gibi çalışıyor
    avrupada yapsalarya böyle çalışmaları analarını ağlatırlar valah ama türkiyede
    insanın değeri nekadar az olduğunu gösteriyor bir insan bir araba çukurlarda
    kaybolabilirmi ya burası türkiye kaybolur.daha geçen gün tv çıktı yine bizim başbakan yol yapacağız öyle heycanlı anlatıyorki 2*3=6yani 3gidiş üç geliş olcakmış bence çukurları kapatmayı öğrensinler ondan sonra 5gidiş 5geliş yapsınlar neyse bizde türkiye olarak çok şey öğrenmemiz lazım avrupa 50sene önden gidiyor rica etsek 50yıl uysunlar diği belki yetişiriz

kivanctf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Honda Silverwing 600 ABS
    Gecmis olsun arkadasım ...
    İzmir Çanakkale yolunda Ayvalık istikameti uzerinde Belediye kopru ıcın yolu acmıs ama oldukca derin bi acık. Hicbir levha yok. Gece saat 12 civarı iki motorcu arkadasımız cukura dusuyolar hızlı gittikleri icin cukura cakıldıklarında motorları alev alıyor ve feci halde yanarak hayatlarını kaybettiler ... Bilginize ...
    Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    geçmiş olsun!!...
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    yaw nedir bu belediyelerden çektiğimiz.. trafikten daha tehlikeli walla yaa..

geçmiş olsun hocam..
    CBR 600F Honda,

onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006

herkese teskkur.

bu foruma katilan herkese tesekkur ederim.gecmis olsun dilekleri icin ayrica tesekkur ederim.

araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    her çukura girdiğimde belediyenin en yakın akrabalarının kulaklarını çınlatıyorum !!!

xenadu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 PAN EUROEPAN ST1300 A
    Dostum geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bir hukukçu ve belediyeci olarak şunu samimiyetle söyleyebilirim: Bu gibi durumlarda tespit tutanağı tutturarak idare (belediye) aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açabilir, TCK hükümleri gereğince "ihmal" sebebi ile şikayette bulunabilirsiniz. Duyarlı vatandaş olarak hakkımızı sonuna kadar aramadığımız için her türlü tehlikeye açık,sorumsuz idareler görüyoruz. Bence maliyeti ne olursa olsun karşı tarafa da bu tür durumlarda haddini bildirmemiz gerekir. Selamlar...
    HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler