aaah belediye ah.kotu dustum.
-
Geçmiş olsun gel bir de sen Adana yollarını gör... Mükemmel bir motokros parkuru hazırlamış Aytaç Durak. (Büyükşehir Belediye Başkanı) Azim Öztürk (Seyhan Belediye Başkanı) Birde Yüreğir Belediye Başkanı hepsini özellikle bu yer seviyesinden yaklaşık 20 cm yukarıdaki rogar kapakları, Ara sokaklarda yapılmış bulunan abartılı bariyerler, İhmal edilmekten dolayı oluşmuş bulunan çukurlardan dolayı arabalar dahil herkes slalom yaparak dolaşıyor. Adana Sokaklarında... Bir de yolda gezinen yayalar. Korna çalınca bakıyor mel mel...Tepelesen olmayacak, Bir de konuşuyoruz yolun ortasında ne var gibi bakmaları yok mu? ah ah... Geçmiş olsun kardeşim.
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.. Böyle durumlarda ihmal sebebiyle tazminat davası açarsak, yöneticilerin yolları yapmayıp cebine attıkları paraları alabiliriz.. Belki o paralarla bizler hayırlı birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum.. Allah hepimizi korusun.
-
iyi farketmişsinde çukurun içine düşmemişsin geçmiş olsun
-
Büyük geçmiş olsun .Arkadaşlar biz motor kullananların gözlerinin sürekli açık olamasını gösteren bir olay.Bu memlekette her an bu tip durumlarla karşılaşılabileceği aklımızdan çıkmasın.
-
Geçmiş olsun, belediye başkanlarına bu yazı önemle duyrulur.
-
geçmiş olsun ya... ucuz atlatmışsın... tek başına kask da yetmiyormuş demekki, dizlik çizme mont ne varsa giymek lazım... yakında şu şişen hava yastıklarından da almak gerekcek :(
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
-
xenadu adlı üyeden alıntı
Dostum geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bir hukukçu ve belediyeci olarak şunu samimiyetle söyleyebilirim: Bu gibi durumlarda tespit tutanağı tutturarak idare (belediye) aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açabilir, TCK hükümleri gereğince "ihmal" sebebi ile şikayette bulunabilirsiniz. Duyarlı vatandaş olarak hakkımızı sonuna kadar aramadığımız için her türlü tehlikeye açık,sorumsuz idareler görüyoruz. Bence maliyeti ne olursa olsun karşı tarafa da bu tür durumlarda haddini bildirmemiz gerekir. Selamlar...
kesinlikle katılıyorum. bu tip durumlarda hakkımızı aramıyoruz hiçbirimiz. ondan böyle sorumsuz oluyor idarecilerimiz.
keşke sen de bir polis çağırıp tutanak tuttursaydın. daha sonra dava açardın. önemli olan senin davadan ne kadar para aldığın değil, belediyelerin bilinçlenmesi.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler