tamam dikkatli olurum arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
tamam dikkatli olurum arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
hayırlı olsun. güle güle ve çok gez
hayırlı olsun ii motor
Gule gule kullan. Eskiden bu cup tipi motor, Kanuni Seyhan 100 diye cikiyordu sanirim.
Bir de sakin boyuna posuna bakip karamursel sepeti sanma. Ben bununla tek teker gidenini gordum, 250 cc motoru geceni gordum. Dikkatli kullan ne olursun.
1 MAY
Bu motor Honda'nın bir motoruna ne kadar da benziyor böyle...metehan bilir
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Hayırlı uğurlu olsun allah sevdiğine bağışlasın)Güle güle kullan...
hayırlı olsun arkadaşım . güzel motor.ama dikkat en önemlisi !!!!
Kazasız belasız kullan kardeşim,
abi burda motorların %50 sinin plakası bole trafik bişi demiyor.PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Neyi bişeye benzetemedin beaatgm adlı üyeden alıntı
idare et dostum ben öyle yapıyorum daha kardeşlik ruhuna sahip olmayan bir vatandaşımızda ondanSAKAL adlı üyeden alıntı
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
teşekkürler jetix sizin oralarda (istanbul,izmir) gibi büyük şehirlerde plakalar böyle yapılmıyormu?
hayirli olsun Emre,kazasiz gunler...
bendede bu tıp mondial var,sımdı kawaasakii de var ama samimi bir itirafta bulunursam bunların tadı başka be arkadışım.yazın püfür püfür gezicen bu motorla...ohh hayırlı olsun
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
yanlız ustaoğlu4840 bide sen kulanırkenki halinide koyda nasıl kullanıyorsun motora yakışıyomusun onu görelim
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Geçelim bu kompleksleri önemli olan senin seviyor olman hayırlısı olsun kardeşim gerçekten bizimkilerden daha kullanışlı olduğu kesin...ustaoglu4840 adlı üyeden alıntı
herkese teşekkürler
ghostrideremir en kısa zaman da koyarım giderkenki halimi
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah...ben çok seviyorum bu tarz cupların kullanımını bende scooter varken arkadaşta aynı seninki gibi bir model vardı sürekli onunkini isterdim tekrar hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)