Gençlik başımda duman, ilk aşk bu; ilk heyacan :)
Reklamlar
-
günü gündüz öğlen saatlerine getirirm sıcaklıktan sıkıntım yok ders almak için güzel biyer buldum ordan 2 saat daha ders alırsam zaten sanırım trafikte rahat ederim çevirme felan olursa en büyük sıkıntım o korkumda biran önce alıp garaja kapatmak istiyorum eryamanda sıkıntım yok zaten bir yol birde tecrübe eksikliği korkum
Reklamlar
-
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun resmen aklımı kemiren soruya cevap gibi oldu bu konu bende alıcam birkaç haftaya sıkıntı olmazssa alıcam bende ilk motorumu ulus yakınlarından eryamana getirmem lazım bir çevirme olmaz inşallah 0 alıcam bende
Ben çankayadan keçiörene getirdim en az 3 tane polisle karşılaştım ancak durduran olmadı Allahtan dikkatli olmanı öneririm. Ben ehliyetli birini bulamadığım için kendim getirmek zorunda kaldım varsa tanıdığın biri onunla git bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
Şimdilik mahalle aralraında alıştırma yapıyorum trafiğe ehgliyet almadan çıkmayı düşünmüyorum malum cezalar filan çok pahalı
-
burda çalışabiliceğim pazar alanı var evime 100m sadece ama getirmesi var birde bir soruşturcam etrafı bulamzssam ulus gençlik parkından dolmuşu takip edicem
-
Hayırlı olsun, en temiz seçim..
-
Dostum hayırlı olsun, Allah kazalardan belalardan korusun.
Güzel fiyata almışsın bence..
-
Ne zaman alacaksın? Net tarih var mı aklında?
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Ne zaman alacaksın? Net tarih var mı aklında?
soru banamıydı ?
-
İlgi gösteren bütün herkese çok teşekkür ederim. Herkese Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)