Gençlik başımda duman, ilk aşk bu; ilk heyacan :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Amin teşekkür ederim
-
Üstadım hayırlı olsun , ehliyet alana kadar sürer misin bilmiyorum ama ekipmanın yoksa eğer alana kadar sürmemeni rica ederim yanlış anlama , kesinlikle süremeyeceğinden değil Allah kaza bela vermesin
-
Hyjal adlı üyeden alıntı
Üstadım hayırlı olsun , ehliyet alana kadar sürer misin bilmiyorum ama ekipmanın yoksa eğer alana kadar sürmemeni rica ederim yanlış anlama , kesinlikle süremeyeceğinden değil
Allah kaza bela vermesin
Eyvallah teşekkür ederim. Ekipman olarak bitek kask var şuan geri kalanı tamamlayıp ehliyetide aldıktan sonra trafiğe çıkacağım zaten bu konuda size katılıyorum
-
Güzelce kilitle sevdicegini... Hayırlı olsun güle güle , kazasız belasiz surusler
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Güzelce kilitle sevdicegini... Hayırlı olsun güle güle , kazasız belasiz surusler
Teşekkür ederim. Direksiyon kilidinden başkabir önlem alamadım şuan için.
-
Hayırlı uğurlu olsun .Allah Kaza bela vermesin inlallah
-
Gule gule kullan ybr guzel motordur iyi secim yapmissin
-
Başlangıç için doğru bir tercih yapmışsınız, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Korumaları tamamlayıp, ehliyetinizi alana kadar sabırlı olun.
İlla binecekseniz de trafiğe kapalı alanlarda pratik yapmanızı öneririm.
Bir de unutmadan, sağlam bir kilit alın motorunuza.
Saygılarımla
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Ybr küçüklükten beri sıklıla gördüğüm gözümün aşina olduğu bir motorsikletti birazda araştırma yaptıktan sonra bunu tercih ettim yorumlarınız ve ilgizniz için hepinize teşekkür ederim..
-
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binin inş.
-
-
Teşekkürler hep beraber kazasız belasız inşallah..
-
şeytna uyup sakın trafiğe cıkma. bi yakalanırsan çok üzülürsün aman diyim
-
hayırlı olsun kazasız belasız o ilk heyecan güzeldir güzel
ehliyet işini hallet olaylara karışma derim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanırsın İnşallah. Yukarıda Halil abimin dediği gibi ehliyet işini bir an önce hallet benim gibi 1500 ceza yeme
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan... Aga hastasıyım 125lik motorun yav.. Az yakar, hafiftir, rahat kullanılır, şehir içinde 10 numara. Amman kilitlemeyi unutma kardeşim...
-
hayırlı olsun resmen aklımı kemiren soruya cevap gibi oldu bu konu bende alıcam birkaç haftaya sıkıntı olmazssa alıcam bende ilk motorumu ulus yakınlarından eryamana getirmem lazım bir çevirme olmaz inşallah 0 alıcam bende
-
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun resmen aklımı kemiren soruya cevap gibi oldu bu konu bende alıcam birkaç haftaya sıkıntı olmazssa alıcam bende ilk motorumu ulus yakınlarından eryamana getirmem lazım bir çevirme olmaz inşallah 0 alıcam bende
Ehliyetin yok sanırım. Bence ehliyetli birilerini bul. Rota uzun mevsim kış, sadece çevirme değil risk. Bunun kazası da var. Havalar biraz düzgün gitse sana yardımcı olmak isterdim ama çooook soğuk malesef
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)