Geçmiş olsun insanlar ne zaman bizim varlığımızı kabul edecek yetti artık bunşara teker teker öğretmemiz gereksede öğreteceğiz bu trafikte bizde varız bunu kabul etsinler artık
Geçmiş olsun insanlar ne zaman bizim varlığımızı kabul edecek yetti artık bunşara teker teker öğretmemiz gereksede öğreteceğiz bu trafikte bizde varız bunu kabul etsinler artık
gerçekten çok üzüldük bu gibi trafik hanzolarını yakalayıp hapise atıcan ve hayat boyu araç kullandırmıycan en kısa sürede iyileşip aramıza katılman dileğiyle
çok geçmiş olsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Çok geçmiş olsun Yasemin...
Bir an önce iyileş te mt'yi balık ekmeğe götür
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ablamıza geçmiş olsun dileklerimle
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun bir an önce iyileşmeni dilerim Allah tan acil şifalar dilerim birdaha yaşanmaması dileğiyle.Yasemin in telefonunu bilen bi arkadaşım özelden bana atarsa sevinirim sesini duymak istiyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
valla şimdi okudum...geçmiş olsun diyorum...sevgiler selamlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ablamıza geçmiş olsun... Buna sebep olan insan kılıklı mahluklarıda şu an yapabileceğimiz tek şey olarak Allah'a havale ediyorum... Herkesin bi hesabı vardır ama ALLAH'ın da bi hesabı var...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
ablamızın son durumu hakkında bilgisi olan var mı? şu an nasıl. merak ettim.
bu ara kaza haberleri artıyor. hepimizin adına korkuyorum. lütfen biraz daha dikkat edelim.
tabi ki bunun yanında diğer kişilerin bizi sıkıştımalarına ne yapacağız bilmiyorum.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Geçmiş olsun.
bunlar değil erkek, insan bile olamazlar....çünkü bu erkekler ancak bir polis durdurdugunda...
hepsini ALLAH'a (cc) havale ediyorum.
geçmiş olsun arkadaşım.
acil şifalar dilerim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Benden de geçmiş olsun. Neyi var? Kırık çıkık var mı?
En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
Yaw görünce dedim. İnfra kaza geçirmiş kızı bile cruiser karşılaştırma anketine çağırıyor. link verecek.
Tekrar geçmiş olsun.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
geçmişolsun
KAMP ADAMLARI
geçmiş olsun.son kazan olur umarım...
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
Geçmiş olsun shemoto acil sifalar
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
SHEMOTO arkadaşım geçmiş olsun bu son kazan olur inşallah ....bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
yasemin kardeşimize erzincandan geçmiş olsun
dileklerimizi yolluyoruz acil şifalar
çok üzücü bi olay geçmiş olsun
Kardeşim, Eşim ve ben geçmiş olsun der biran önce sağlığına kavuşmanı temenni ederiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)