yasemin ablacım..senle fuarda tanışmıştık. fotğraflarınızı çekmiştim hani erhanla beraber. valla uzuldum doğrusu çok geçmiş olsun. umarım kolay atlatırsın.
yasemin ablacım..senle fuarda tanışmıştık. fotğraflarınızı çekmiştim hani erhanla beraber. valla uzuldum doğrusu çok geçmiş olsun. umarım kolay atlatırsın.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
gecmıs olsun sızı sahsen tanımıorum ama her kaza haberınde bı yakınım kaza gecırmıs gıbı uzuluorum..
geçmiş olsun umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun yasemin
SHEMOTO çok ama çok geçmiş olsun sanmıyorum ki eşkıyalar yakalansın yakalansa da ceza alsın umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
çook geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
Ride your way
Sevgili SHEMOTO çok geçmiş olsun.
Çok üzüldüm.Ne yazacağımı bilemiyorum.Dilerim bu son kazan olur.Fuarda seninle ve kılıçbalığı abimizle tanışma şansını yakalamıştım.inşaallah çok çabuk aramıza dönersin.
Tekrar çok çok geçmiş olsun.Sağlığın hakkında bizi bilgilendir.Sevgimiz ve dualarımız seninle.
KONYA mt olarak büyük geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz umarım en kısa zamanda eskisinden daha iyi durumda olursun.
Allah kazadan esirgesin..
kazasız günler...
cok gecmıs olsun
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
ya duyunca çok üzüldüm büyük geçmiş olsun umarım kısa zamanda saglıgına kavuşursun acil şifalar diliyorum
cok geçmiş olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Geçmiş olsun hocam acil şifalar.
Yaşa ve Yaşat
yasemincim walla şimdi duydum çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun allah beterinden korusun en kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle seni seviyoruz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok çok geçmiş olsun bu arada buna sebep olan öküzü de Allah bildiği gibi yapsın...
\"Turkish Choopers\"
ablama geçmiş olsun yaw neden bu zamanda haberimiz oldu kimse sormuyormu hatrını bu insanın 2 hafta olmuş kaza yapalı bee
neyse allah tan acil şifalar dilerim
Acımadıki, acımadıki
haydaa,valla çok geçmiş olsun yasemin,acil şifalar dilerim
Çok üzüldüm!Yaratıkların sonu gelmiyor.Yapıcak pek bişey yok.Terbiyesizler kendi kardeşine veya karısına böyle bişey yapılsa asıp kesmedik adam bırakmaz.Ama bu ş...fsizler başkasına bunu yapmaktanda çekinmezler.
Bende shemoto'nun neden forumlarda görünmediğini merak edip duruyordum.İnşallah en kısa zamanda aramızda olmanı diliyorum.
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bende devamlı görüşüyorum.. bbrr nin dediği gibi buralara tasınmasını istemediinden dillendirilmedi die biliorum bende..tekrar büyük geçmiş olsun..
geçmiş olsunn...
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)