Su anda bir aslanı uğurluyorlar.İş güç yüzünden yanında olamadık ama kalbimiz seninle.Mekanın cennet ruhun şad olsun.Hepimizin ortak hareket edebileceği bir vakitte örneğin bir pazar günü.Dün dile getirdiğimiz tepkilerden birini yerine getirmeliyiz.
Su anda bir aslanı uğurluyorlar.İş güç yüzünden yanında olamadık ama kalbimiz seninle.Mekanın cennet ruhun şad olsun.Hepimizin ortak hareket edebileceği bir vakitte örneğin bir pazar günü.Dün dile getirdiğimiz tepkilerden birini yerine getirmeliyiz.
Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
yaşıtım
Acımadıki, acımadıki
Allahtan Rahmet,kederlİ Aİlesİne BaŞsaĞliĞi Dİlİyorum..sen Rahat Ol HemŞerİm...cezalarini Elbet Bulacaklar..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin. çok genç yaşta hayata veda etmek...
Allah ailesine sabırlar versin
Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.elbet bi gün bu vatan hainlerinin sonu gelecektir sen rahat uyu şehidim
Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
Şehidimize cenabı haktan rahmet ailesine ve yakınlarına sabrı-cemil niyaz ederiz.
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin...Çok gençmiş gerçektenMekanı cennet olsun...
allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
Allah yattığı yerde utandırmasın, rahmetini ondan esirgemesin ve kalanlara dayanma gücü versin.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
şehidi biraz önce son yolculuğuna uğurladık.saat 14'te uçakla Adana'ya gidecek cenazesi..Önde yunuslar arkasında şahinler ve en arkada motosikletli arkadaşlarımız vatan caddesinden e-5'e çıkarak Atatürk Havalimanı'na kadar yüzlerce motosikletli uğurladı.E-5'in kenarında vatandaşlarımız da saygı duruşunda bulunduğunu gördüm.korteje motoruyla veya orada olmadan yüreğiyle katılan polis arkadaşlarımızıa destek veren herkese teşekkürler.Allah rahmet eylesin şehidimize..
Ayagınıza yureginize sağlık.Allah rahmet eylesin.ABZAH adlı üyeden alıntı
Siz orada tüm motosikletlileri temsil ettiniz.ABZAH adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin...Gerçekten genç yaşta sadece görevini ifa etmeye çalışırken böyle birşeye maruz kalması hepimizi derinden üzdü.Malesef bu olay ilk değil ama umarım son olur.Çünkü onlar sadece bizler için hergün yüzlerce kez ölümle burun buruna geliyorlar...
Allah rahmet eylesin, şehadetini kabul etsin.
Geride kalanlara sabır versin.
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin
gazetede evlenmek üzere olduğu yazıyor. çok üzüldüm ya. çokta gençmiş
Allah şehadetini mübarek etsin,kederli ailesine sabır ve metanet ihsan etsin.Darısı başıma.
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)