Superlight 200 almaya gidiyorum (yehhaa)
Reklamlar
-
İlk motorum olacak .motoru bütçeme göre en uygun seçim olacağını düşündüğümden alıyorum.Bobber yapmak istiyorum normalde.alacağım motordada led sinyal far ve ayna gibi modifiyeler mevcut ancak eşim kişisi ve arkadaşlarımdan ötürü tek sele bana uzak bir hayal.motorun fotoğrafları gelecektir.
Reklamlar
-
hayırlısı olsun
-
hayirli olsun. eskiden sl 150 vardi bende. titremekten motoru suremiodum
-
ulassal adlı üyeden alıntı
hayirli olsun. eskiden sl 150 vardi bende. titremekten motoru suremiodum
Kuba, Keeway'den satın alıp balansör falan koymuş; kullanıcıları gayet memnun genelde.
-
-
Kendim kuba superlight 150 kullanicisiyim.güzeldir hayırlı uğurlu olsun
-
hadi hayırlı olsun
-
Arkadaşlar motorun on parcalari değişmişti.Kaza kaydı var ancak hasar masrafı yazmıyor.Alsam bile satamazdim ondan dolayı vazgectim.akbili doldurup eve geçeceğim :(
-
-
ben de 1 hafta önce superlight 200 aldım benim de ilk motorum çok memnunum 1 hafta oldu henüz ama olsun.
-
Hayırlısı olsun benimde böyle düşüncelerim var resimleri bekliyorum , kazasız dikkatli sürüşler
-
hayırlı olsun.
Benimde ilk motorum ve keyifle kullanıyorum.
Motorda bir sıkıntı yaşar iseniz paylaşın,birde nerden ve ne kadara mal ettiniz paylaşırsanız diğer arkadaşlara yön verebiliriz.Genelde çin ürünü chopper motorları düşük fiyata bulmak zor.
Bu arada bende far grenajı arıyorum motora,yai far koruma diye geçiyor ,ben o zımbırtıyı bulur isem ön vizörü kaldıracağım zira rüzgarı iyi kesiyor,yaza kadar grenajı bulabilir isem güzel oalcak.
şöyle bir şey;
-
-
Hayırlı olsun, güzel motor, mat siyahta güzel duruyor
-
hayırlı olsun tekerin düz bassın
-
hayırlı olsun gule gule kullan. toplam kaça mal oldu acaba? bende yaz gelmeden superlight mı alsam diyorum yorumlarını ve fotoları belkşyoruz..
-
-
-
Hayırlı olsun. Ön cam bence de yakışmamış. Onun dışında mat siyah olması gerçekten çekici geliyor nerde görsem uzun uzun bakarım bu motora.
-
çin malı deyipte beğenilmeyen motor firmalarından kubayı kesinlikle o sıfatla anmamak gerek çünki bitane 150 cc bi motorunu aldık o kadar eziyet edildiki o motora yenim ediyorum suya giden eşşek sudan gelsede o motoru park halinde görse yanına yaklaşır allah kurtarsın kardeş derdi o derece ve inanamadığım bi şekilde hiç arıza yapmadı sıpa severim kubayı güzeldir kalitesi kanuniye ve mondiale göre daha sağlam gelir bana nedense
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)