ben yaz ayına doğru şu kafa grenajını almayı düşünüyorum ve ön rüzgarlık yerine koymayı hedefliyorum.
Bununla birlikde arka çantalarıda kaliteli başka çantalarla değiştireceğim.burda sert çanta kullanır isem karşıma demir aparat sorunu çıkıyor.atıyorum givi nin yan oval çantlarından koymak istesem demir bizim motora uyan demir aparatları yok,özel yaptırmak gerekiyor.
şimdi önceki sayfada gösterdiğim kafa grenajını takar isem ,yan sert çanta monte ettiğimde çok hoş bir görüntü oluşturacak,harleylerin touring motorları gibi bir havası olacak ancak demirleri ayarlarmak sorun.Güzel kaliteli yan deri çantalarda var,maliyeti daha uygun sert çantalara göre ama düşündüğüm şeyi yapabilirsem harika olacak.
Bİrde egsozlarlada oynaycaz tabi
aklımda deli fikirler var ama bekletiyorum,motora abartı bir şekilcilik yapmaycağım,sadece görsel anlamda birkaç parçayı değiştirip göze hoş gelen bir makine çıkartma hevesim var.takribi 2000-2500 tl gider zannediyorum.
sayfayı takip etmeyi unutma,zaten kuba kullanan çok kişi yok aramızda,sürekli paylaşmak güzel olur.