Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Motorum Mahvolmuş !!!

REKLAM ALANI
    BenErkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Nexus 500
    Motorları kaskolatmanın faydası burada görülüyor işte, kasko fiyatları pahalı da olsa çok öenmli bence..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Çok geçmiş olsun kardeş.Benim motoruma sadece 18 yaşındaki oğlum biner Motolarım benim bir parçam gibi çizik olsa içim acır elimde değil ..Motor kimseye verilmez

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı BenErkan adlı üyeden alıntı
    Motorları kaskolatmanın faydası burada görülüyor işte, kasko fiyatları pahalı da olsa çok öenmli bence..
    Güzel diyorsun da, bu durumda kasko hiçbir işe yaramazdı. Çünkü kazayı yapan kişi, bir başkası...
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

boncorno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS 2003
    KARDEŞ???? kendini hiç yıprandırma... üzme..... her ne olursa olsun hayattasın, kötü şeyler geçen komşunda hayatta... Buna sevinmelisin... Sonrasında elbette bir sürü masrafın olacak ve asla eskisi gibi olmayacak. Ancak şunu bilesin asla AİLENE ve seni sevenlere yüklenip onları senin kalbini kırdıkları gibi kırıp üzmemelisin... Multaka tamiri ve çözümü olan şeyler ama bir kalp kırmak asla çözülemez... Hadi tavisyem sil gözünün yaşını ve bunu merhametle atlat... Bak gör!!!! Yaradan daha iyi günleri sana çok istediğin daha iyi bir model motorla yaşatacak... Canın saolsun!

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı
    Güzel diyorsun da, bu durumda kasko hiçbir işe yaramazdı. Çünkü kazayı yapan kişi, bir başkası...
    Kasko anlaşmasında "Tek sürücü" yazmadığı sürece kasko parayı öder. Ödemediği bir kaç durum var: Anahtarı birine (park ettirici) teslim edip arabayı/motoru çaldırırsan, anahtarı üzerindeyken çaldırırsan, eve girip anahtarını çalarlarsa ve motoru/arabayı çalıştırıp giderlerse, alkollüyken kaza yaparsan ve galiba ters yönde ilerlerken kaza yaparsan. Sigorta şirketlerine göre değişir. O küçük yazıları okumak lazım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Bugün Bizim komşuyla telefonda görüştük.

Motorun ruhsatını istedi. "Bu motor artık benim, ne gerekiyorsa yapacağım, sözümdeyim"diye ekledi. Evin önünden aldırıp gösterecek satılabilirmi diye. Eğer olursa üzerini kendisi motoru aldığım fiyata tamamlayıp zararımı ödeyecek.

Ama bir iki hafta sabret dedi. Şu an beklemedeyim. Bakalım zaman ne getirecek.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

mehmetkilic31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 mondial 150 zat
    COK GECMİŞ OLSUN

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Çok geçmiş olsun ya okurken içim cız etti. Sıkma kardeş tatlı canını düzelir.
    Okan ACAR

mondialcii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zat var inşallah yaza denizde de olur.
    Geçmiş olsun...

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı
    Bugün Bizim komşuyla telefonda görüştük.

Eğer olursa üzerini kendisi motoru aldığım fiyata tamamlayıp zararımı ödeyecek.
    Yalnız, dövizdeki bu artış motorlara zam getirir kesin, bu da ikinci el fiyatını da etkiler. Yani o fiyata bir daha bulamazsın aynısından.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    levent abi dediğin gibi dövizin artışından dolayı otomotiv sektöründe zamlar sözkonusuymuş.

ama şu anki durumda motorun şu anki parasını ödese bile iyi gibi görünüyo bence.

Komşunun niyeti iyi gibi görünüyo, bakalım neler olcak. Haydi hayırlısı...
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    akira dostum... ne desem boş. . inşallah adam masrafı üstlenir.. ama yaptığın efendilik tartışmasız... helal olsun sana. .. herkesin harcı değil..
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı
    Yalnız, dövizdeki bu artış motorlara zam getirir kesin, bu da ikinci el fiyatını da etkiler. Yani o fiyata bir daha bulamazsın aynısından.
    Sağol levent abi. Doğru fiyatlarda artış olabilir. Zaten ben motoru 7100 e denk getirip almıştım 0' ı 8250 ytl. Zamla beraber 9000 i bulabilir.

Adamcağızdan 9 milyar istemek haksızlık olur. Bana karşı tutumu da son derece pozitif. benim motora verdiğim parayı karşılasa yeter. Zaten birdaha böyle motosiklet almam. paraya kıyıp transalp gibi birşey alma niyetim var. Üzerinede güzelce koruma demirlerini eklediğim zaman. Sağlam birşey olur.

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Akira kardeş,önce gecmiş olsun diyorum...Motor,araba,para kaybedilip kazanılır sağlık ve kalp(gönül) kolay kaybedilir zor kazanılır..Babanı kırmayacagını biliyoruz herke her yaşta bir tecrübe kazanır......

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    kardeşim geçmiş olsun tekrar. umarım süre çok fazla uzamadan halledilir ve senin de için çok sıkılmaz.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Akira; Geçmiş olsun.
    Her musibette bir hayır vardır.
    Unutma ki sınavdayız.
    Bir kapıyı kapayan Allah, binlercesini açar, bize de sabretmek düşer. Neyin hayırlı olduğunu ilk anlarda bilemeyiz. Sakinlediğine seviniyorum.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

gurolcbr125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125**34 ZKN 34**
    dostum cok gecmiş olsun ya inan çok üzüldüm okurken sanki benim motoruma bişi olmuş gibi üzüldüm umuyorumki komşun hastaneden cıktığında masrafını karşılar herşey eski haline döner twkrar tekrar geçmiş olsun

Hurricane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun Zs150-19 Cruiser
    Herşeyde bir hayır vardır. Geçmiş olsun Akira kardeşim.
    Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Sağolun arkadaşlar.

Az önce motoru bir araca yükleyip aldığımız yere göstermek için götürmüşler. Fazla karışmak istemiyorum ama, ya yaptırıp satacaklar, ya da öylece ne ederse verecekler.

Gelişmeleri yazarım.

fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Gözünaydın kardeşim.Komşun da bir hata yapmış ama hatasını telafi etmeyeçalışmasını takdir ediyorum.Tabii senin efendiliğini de...İnşallah Allah-ü Teala sana en hayırlısından,gönlünce gezebileceğin ve seni üzmeyecek bir iki teker nasip etsin tez zamanda.
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler