akira geçmiş olsun arkadaşım.Beterin beteri var derler.Allahın izniyle yeni moturunu kazasız belasız kullanırsın işalah
akira geçmiş olsun arkadaşım.Beterin beteri var derler.Allahın izniyle yeni moturunu kazasız belasız kullanırsın işalah
dostum/toprağım..(bende ladik liyim) acayip üzüldüm.. babanı kırma.... ben babamı 1 yıldır motora bindirmeye uğraşıyordum ve sonunda bindirdim.. araba gibi diyooo. bende cuma çin malı ASYA mı ters yöne yoluma giren taksici yüzünden büyük bir kaza olmasın diye yan yatırdım... 3 yerinde çizik var ama hala içim kanıyo... çin-japon-kore-amerikan ülkesi fark yapmaz diye düşünüyorum 2 tekerse seni mutlu ediyorsa sorun yok demektir...Akira adlı üyeden alıntı
ben bu motoru baya incelemiştim. öyle bir kaldırımın kenarına çaprazlama çarparak olmamıştır... bayağı hızlıdır... pert durumu olay çünki... KASKO n olsaydı keşke.. bişeyler uydururdun...dostum çok üzüldüğümü bil...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Çok yazık olmuş. Ama herzamanki gibi önce sağlık. İyiki o arkadaşada bir sey olmamış. Benden de çok istiyorlar motoru, ,llk aldığım gün biri devirdi yana, çiziklerine bakıp nazar demiştim. 2. kere de motoru kullanan motorla birlikte ölüyordu Allah korudu. 3. olmasın diye uğraşıyorum ama arada insanlar çok ısrar ediyor.
Akira; Dostum noldu senin şu motor,hala gelmedi mi yaw merak içnde senden iyi haberler beliyoruz,geldiğini,hatta aldığını söyle de sevinelim
FUSUR-35
Evet, ne oldu bekliyoruz.
Buradan devam edelim mi
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14899
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Yalan söylüyorsun, sapsarı gıcır gıcır Hyosung GT250R'ın var.
Tekrar geçmiş olsun, tekrar güle güle kullan.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)