aminkenya adlı üyeden alıntı
aminkenya adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
adsl hattımdaki arıza sonunda giderildi :( herkese hayırlı dilekleri için teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
hayırlı olsun. kazası belasız kullanman dileğiyle.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan sakınsın abı gule gule kullan
Kawasaki z750s O Bir Aşk
hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanman dileğiyle...
aaa... hayırlı olsunnnnnn
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
darısı başıma.hayırlı olsun
Geçmiş olsun .. nasıl oldu kaza?
yine sıkıştırma mı ya da önüne mi çıktılar..?
bu arada umarım sağlığınla ilgili sorun yoktur..
hayırlı olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hayırlı olsun motor cok tatlı bende ıstıyorum ama boydan kaybediyorum 167 cm boyla bıraz komık duruyorum cross ta. bırde o konya manzarasında konyadan sonra gorulen mavı yer denızmı?.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Kardeşim Hayirli Ve Uğurlu Olsun.allah Kaza Bela Vermesin.güle Güle Kullan Inşallah.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
ahh bizde inşallah birgün işte hayallerimdeki motor srad 750 diyebilirim ne mutlu sana kazasız belasız günlerde kullanman dileğimle...
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Geçmiş olsun hocam nasıl geldi başına?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)