geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşlar, bu tür kaza haberleri çoğaldı aman ha dikkatli olalım arkadaşlar!!!!
çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
çok süükür ki bişeyi yok.gecmıs oolllsun
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Geçmiş olsun
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Allah beterinden saklasın iyi olmasına sevindim çok geçmiş olsun..
Çok büyük geçmiş olsun abim Allah şifa versin tez vakitte aramıza dönmen dileğiyle.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
çok ciddi birşey yok ustalar şehiriçi ufak bir kaza bir kaç yara ezilme bilek burkulması falan var tekrardan tüm arkadaşlara teşekkürler
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
çok geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın kazasız belasız günler dilerim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin..
gecmi olsun dostum ama baslik acmisin icinde haber yok ne oldu nasil oldu bilgi verir isen seviniriz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
geçmiş olsun... yaw bune böyle kaza yapan yapana... akacak kan damardamı durmuyo yoksam bizi farketlemeri için ne yapmamız gerekk...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
geçmiş olsun bir şeyi olmadığına sevindim.
çok çok geçmiş olsun dostum bişeyin olmadığına sevindim Allah beterinden saklasın
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
geçmiş olsun bişey olaması sevindirici
B rh +(pozitif)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)