trader bak dün gece 0216 ıslatamadık o zaman artık sapanca olur c.tesi beers olur yani artık olduracaz bir yer ince bir ıslatma
trader bak dün gece 0216 ıslatamadık o zaman artık sapanca olur c.tesi beers olur yani artık olduracaz bir yer ince bir ıslatma
Hayırlı olsun çok güzel makine temizde duruyor kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Öncelikle hayırlı olsun inşallah Allah bizede nasip etsin.
sizin makinaya ne kadar diyosunuz kaç bin km de?ael320 adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
Adaş, motor benim, araba benim, dünyalığımı yaptım diyorsun yani Hayırlı olsun...seni şile gezisinde 125le görmüştüm, hakikaten de çok ufak geliyordu sana, değiştirdiğin iyi olmuş, ama aman dikkatli ol!
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Evet abı zaten hep senın yuzunden oldu bu ısler:9 sanada fazer yakısır kocum hayırlısı ıle..ceko35 adlı üyeden alıntı
Abı ıslatalım tabı ne ıstersen ne zaman ıstersen.. ctesı gorusuruz kısmetse..ashes adlı üyeden alıntı
tesekkur ederım hocam . saglıcakla...PrOleTeR adlı üyeden alıntı
yok artık perıl.. 1000 rr sana gıder bana degıl wallaPeril adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
hayırlı olsun kardeşim...yakışmış motor sana...güle güle kullan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Daha 1 ay olmasına 2 gün var ya diğerini alalı (cbr 125 i) Baya hızlı ilerliyorsun,sen bu hızla haftaya hayabusa sonra da bi f16 alırsınHayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binersin inşallah...Çok dikkatli ol,çünkü kendininde yazdığın gibi tecrüben çok değil ve bu motor tecrübe isteyen bi motor
Hayırlı olsun abicim
Makina çok çok güzel duryor
Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin
yolun ve farın açık olsun
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Hayırlı olsun.
Motor sana, sen de motora yakışmışsın.
Allah kaza bela göstermesin
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
tesekkur ederım dostlar
bu pazar yalovaya gıdıyoruz.. topıge ılgı gosterelım mı bıraz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13592
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hayırlı olsun çok güzel ve kaliteli bir motor.
Kazasız belasız iyi günlerde kullan..
Hayırlı olsun.kazasız belasız sağlık ve keyifle kullan arkadaşım.
FUSUR-35
Maşallah, allah pis nazardan saklasın...
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın umarım...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
eywallah teaser.. yalova yolunda beraberız bu pazar.. cok eglenıcez
hayırlı uğurlu olsun dostum allah kazadan beladan saklasın
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Hayırlı Olsun Arkadaşım Çok İyi Yapmışsın Bende de 2006 Modeli var Bende Fuarda aldım daha yeni 1.000. Km bile olmadı. Fakat ben eski sürücüyüm DAILIM Marka da Motorum var. 5 yaşından beri motor tepesindeyim senin anlıcan. Bu makine hakikaten çok güzel ve hızlı bende herkes gibi amman dikkat demeden geçemiyecem. Tekrar Hayırlı Olsun. Allah Kaza Bela Vermesin...
Rengi de çok güzelmiş....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)