Merhaba arkadaşlar,
20'li yaşlarımın ortasına gelirken uzunca süredir dahil olmak istediğim motor dünyasına geçtiğimiz hafta MT-125 ile katıldım.
Merhaba arkadaşlar,
20'li yaşlarımın ortasına gelirken uzunca süredir dahil olmak istediğim motor dünyasına geçtiğimiz hafta MT-125 ile katıldım.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasızbelasız sürüşler dilerim
Motosiklet camiasına hoş geldin
Bana göre MT-125'in en güzel rengini almışsın. Kırmızının uygulanış tarzı çok hoş olmuş.
Hayılı uğurlu olsun. Tekerin hep düz bassın inşaallah.
İstanbul dasın madem Hemen Honda GS2 eğitimi al derim.
Makine çok güzel bu arada. Herkes çok pahalı felan diyordu ama paraya kıyıp almışsın. Tekrar hayırlı olsun
Benim motor bu yav hayırlı olsun. Bende iki hafta önce aldım aynı renk, çok güzel bi seçim, İstanbul un neresindesin bu arada yolda karşılaşırsam bi korna çalarım san
Şimdi sen 20 felan yazınca ben çok geç kalmışım gibi hissettim. Aman çok dikkatli ol yıllardır otomobil tecrübem olmasına rağmen yinede motor bazen zorlayabiliyor trafikde
Hayırlı olsun umarim motosiklet sürücüleri daha da çoğalır.
Bence Duke ile birlikte bu sınıfta yer alan en yakışıklı motor, hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.
Duke deki 200 cc bu motorda olsa duke dükkanı kapatır.
Cok guzel, masallah
İlginiz ve yaklaşımınız için herkese teşekkürler arkadaşlar, camiaya katılmak çok güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
@eraksoy:
Beşiktaş civarlarındayım ben, inşallah denk gelir kornalaşırız yolda. Yalnız bildiğim bir şey var ki bu tutkunun yaşı yok gibi, ben 24 yaşındayım, kendi babama motor kullanmayı öğretmeye başlıyorum haftaya. Çok çok iyi yapmışsın, senin de hayırlı olsun tekrardan.
Eğer almadıysan alarmlı disk kilidi ve hatırlatıcı kablo mutlaka al,
Hoşgeldin hayırlısı olsun. Ben de kırmızı mt125 sahibiyim, ilk motorum. Alarmlı disk kilidi almanı tavsiye ederim hatırlatıcıya gerek kalmıyor o zaman.
kendinle beraber motoru şöyle bi geriden çekseydin bi genel olarak görseydik kardeşim. bi önünden bi ortasından cekmişssin. Ortada ki fotoğrafda bir seni görüyorum.
Hayırlı ugurlu olsun bakalım kazasız belasız inş.
bu dünyaya girmek var çıkmak yok ona göre
güzel motor, iyi seçim başlangıç için. mutlu ve güvenli sürüşler
Güle güle kullan. Uzun bir süre kullanman(km olarak) dileğiyle. Hemen MT07 ye geçiş yapma, tadını çıkar küçük cc nin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)