Aytek abimiz canımız çok çok geçmiş olsun
Her toplantıda seni görmeye alışmıştık en kısa zamanda iyileş ve aramıza dön.
Bu arada Burcu babana MT seni çok seviyor dermisin.
Aytek abimiz canımız çok çok geçmiş olsun
Her toplantıda seni görmeye alışmıştık en kısa zamanda iyileş ve aramıza dön.
Bu arada Burcu babana MT seni çok seviyor dermisin.
KAMP ADAMLARI
chaplin kardeş, babana geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen...
En kısa zamanda eski sağlığına kavuşması dileğimle...
Bir kaç ay motora binmemesi lazım şimdi... Malum dikişler falan...
Motor da bu arada boş durmaz sen doldurursun artık...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Çok geçmiş olsun.. Acil şifalar diliyorum. Henüz tanışamadık ama RR ci bir büyüğüm olarak eninde sonunda tanışacağız. Saygı ve selamlarımla...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
geçmiş olsun
Aytek abime çok geçmiş olsun allahtan acil şifa diliyoruz kendısını en kısa surede tekrar dınamıklıgı ve guleryuzuyle aramızda gormek ıstıyoruz.
inanmıyorum çok geçmiş olsun ben bu amcayı hiç tanmam bostancı ışıklarda çok soğuk bir havada ikimiz önlü arkalı 5-6 km gitmiş her ışıktada muabbet etmiştik demek babanmış çok geçmiş olsun tekrar
To know me is to love me....
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim,en kısa zamanda 2teker üstünde görmek ümidi ile selamlar saygılar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
allah şifa versin abimize...sevgiler...elimizden bişey gelirse nacizane yapmaya çalışırız...şu an İzmirdeyim...İstanbulda olsam ziyaret kaçınılmazdı...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aytek abi geçmiş olsun,öncülük görevinden kurtulmak için yapmamışsındır inşallah,en kısa sürede iyileş ki RR lerimiz başsız kalmasın,acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun en kısa sürede aramızda dimdik görmek istiyoruz kendisini.Acil şifalar diliyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
allah acil şifalar versin çok çabuk iyleşir inşallah yapabileceğimiz bişey varsa mutlaka haberimiz olsun...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
burcu cok gecmis olsun...umarim en kisa zamanda iyilesir baban..
1 MAY
Çok üzüldüm, geçmiş olsun
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Büyük geçmiş olsun ... Aytek abimizin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını dilerim. Bu arada Burcucum söylememe gerek yok benim ve kırmızının telefonları 24 saat açık, yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen haber ver. Tekrar acil şifalar dilerim...
Arkadaşlar
Bugün aytek abimizin yanına gittik (hboyraz,Rüzgarınoğlu,Gyazıcı) kendisi bomba gibiydi ( Nede olsa eskitoprak ) herkese selamı var. salı günü çıkacakmış hastaneden tekrar aynı yollarda rüzgarla dans ederek gitmemiz biraz zaman alacak.
ama kendisinin bir an önce iyleşip aramıza katılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
hboyraz adlı üyeden alıntı
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Hepinize teşekkür ederim...Hepinizin selamını,geçmiş olsun dileklerini ilettim yine.
Bugün 2 defa koridorda yürüttüler babamı.Doktor artık su,komposto ve çorba içmesine izin verdi..
hboyraz'ın da dediği gibi salı gününden önce çıkamayacak...Ziyaret etmek isteyenler varsa pazar gününden önce gelmesinler lütfen...Sürekli ziyaretçi geldiği için uykusuz kalıyor.Arzu edenler daha önce de belirttiğim gibi eve çıktıktan sonra da ziyaret edebilirler..bi yere kaçmıyo nasıl olsa...Motora binemez Tahminim 3 ay kadar binemeyecek motora.Ama bundan dolayı gocunmuyor,buna da şükür diyor...
Hepinize tekrar çok çok teşekkür ederim...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)