çok çok geçmiş olsun ALLAH ACİL ŞFA VERSİN
çok çok geçmiş olsun ALLAH ACİL ŞFA VERSİN
Cok uzuldum.. elımızden bır sey gelırse lutfen ozelden ulasın..Aytek abıye selamlar saygılar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Herkese çok teşekkür ederim...Yoğun bakımda gördüm babamı 1 saat kadar önce.hepinizin geçmiş olsun dediğinizi de söyledim...tek tek sayamadım kusura bakmayın.kendi bilgisayar başına geçecek kadar iyi olduğunda zaten okuyacaktır buraları.Bir ihtiyacımız yok...Çok teşekkür ederim...Ha eğer diyosanız hastane hesabını sıfırlarız eyvallah
Sabah bir aksilik olmazsa odaya çıkacak.Hastanede ziyaret etmek isteyenler var biliyorum ama çok bitkin düştüğü için iyi bir fikir değil.Evde uzun süre yatacak nasılsa...ziyaret etmek isteyenler önümüzdeki hafta eve gelebilirler.suadiyede oturuyoruz.eğer illa hastaneden çıkmadan bişiler yapmak isteyen varsa kokusuz ve pahalı olmayan çiçeklerinizi bekliyorum babamın adına :
işin şakası hepinizin ince,kibar düşünceleri ve geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
offf ya çok geçmiş olsun Aytek (dogma)abi umarım en kısa sürede ayağa kalkar tekra gezilere katılırsın bizimle...Seni seviyoruz...
Çok geçmiş olsun Dogma, sen bu satırları okurken ben motorumun üstünde olacağım. Seni de en kısa zamanda kendini toparlayıp, selenin üstüne görmek isteriz
sabah bilgisayarı açınca gördüm..
büyük geçmiş olsun...
zamanında müdahale iyi olmuş çabuk toparlar harhalde...
Aytek abi geçmiş olsun seni tekrar aramızda görebilmek için sabırsızlanıyorum.
allah acil şifalar versin
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
tüm çete adına acil şifalar dilerim.aramıza kısa sürede dönmeniz dileğiyle..
geçmiş olsun inşallah eski sağlığına kavuşur
çok geçmiş olsun, herhangi bişeye ihtiyaç duyarsanız lütfen bildirin, acil şifalar diliyorum allahdan, tekrar geçmiş olsun
[B]Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur,kalbimizin en derin yerinde durur, sadakat üzüntü mutluluk onur SİYAHBEYAZ hayatın gerçeği budur[/B]
geçmiş olsun. herhangi bir ihtiyaçta yardım etmek isterim bende. Allah acil şifalar versin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
allahtan erken teşhisle büyük bi üzüntüden kurtulmuşuz aytek abime acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda aramıza döner tekrar büyük geçmiş olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
En kısa sürede hastalığı atlatacağına canı gönülden inanıyorum .Motorcu öle uzun uzun hasta olmaz ...En kısa sürede gezilerde görüşmek üzere
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aslında erken teşhiş denilemez.iç kanama yüzünden şiddetli sancılar çekmeseydi...düşünmek bile istemiyorum...alper_tim adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
çok çok geçmiş olsun.
en kısa sürede eski formuna kavuşmasını dilerim.
her hangi bir konuda herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa haber verin lütfen..
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Aytek kardeşime büyük geçmiş olsun.. çok şükür anlaşılan oki herşey yolunda.. en kısa sürede toplayacak ve aramıza eskisinden daha da sağlıklı dönecek..Tüm dualarımız onunla..
Çabuk iyileş Aytek hocaaaa seni yine bi gruba lider yapcam bak gezilere giderken...
Bu arada evde ziyaret daha mantıklı.. Şu an oldukça bitkindir..
Ha bu arada ihtiyaç ve her türlü yardım için bişi dememe her halde gerek yok..özelden chaplin kardesime cep telefonumu yazıorum..24 saat açıktır..bilgine...
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)