Hayirli Olsun Kazasiz Sürüşler....
Hayirli Olsun Kazasiz Sürüşler....
makinaya pili şarjdan çıkartıp bastım ınan bakmadım o heyecanlakarsberSky adlı üyeden alıntı
saol uyarın için...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
bu arada Allah'tan tekerinin hep düz basmasını diLerim...
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
AMİN CÜMLEMIZINKINI BUTUN MOTORCU DOSTLARIMIZIkarsberSky adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hayırlı uğurlu olsun kıskandım yav şimdi, idealimdeki motor transalp, hele bu sene okul bitsin atama yapılırsa ilk işim kredi çekip transalp almak olacak, güle güle kullan, bence bundan daha iyi bir tercih olamazdı, çok iyi yapmışın
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
hayırlı olsun
Hayırlı olsun.
Memleket bir endurocu daha kazandı.
Katılacağım aranıza seneye
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
BÜtÜn ArkadaŞlara TeŞekkur Edİyorum Herkeze Allah GÖnlundeki Motoru Nasİp Etsİn...
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
abi Allah razı olsun senden...iyiliğini güzelliğini çok gördük senin...cüssen gibi yüreğinde büyük...canımsın...regal raptor bayiliğini aldın dimi abi...tükkanı açtınmı...o kadar msnde onlınedayız ama orda sormak aklıma gelmedi...hani diyomki bu işi yapmaya başladıysan artık inceden reklam olayına girsek...ben gönüllü senin reklamını yaparım...şu an Denizlideyim...burda herkes regal raptor hastası...dün Uşakta bile regal gördüm yav...len bu Harleymi falan derken bide baktım regal...methediyor herkes...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abı hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hayırlı olsun ALLAH bizede nasip etsin.İNŞALLAH (Amin)
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Ah ulan!Bir gün ben de Fazer'imi aldım diye başlık açabilecekmiyim acaba?!Şİmdiden hayırlı olsun.Üslub konusunda da özür dilerim.Samimi bir arkadaş ortamında konuşuyormuşuz gibi tepki vermek istedim.Sevgiler.
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah... Cihazın çok güzel,nazar değmesin...Fiyatıda gayet iyi gerçektenAllah yolunu açık etsin...
Allah kazadan beladan korusun güle güle kullan...
Ona iyi bak büyüğünce VAREDERO olacak
Farında yolunda hep açık olsun....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
hayırlı olsun arkadaşım
da
sitede ufak motorlu kalmayacak yakında
zühtü paşa gezilerde artık bizi nereye atar kim bilir
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
dostum,hayırlı olsun enduronun babasını almışsın kazasız keyifli sürüşler dilerim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hayırlı olsun. İnşallah bana da nasip olur bir Transalp.
hayırlı olsun. güzel motormuş. kazasız sürüşler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)