Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KAza yaptım Korkmaya başladım

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı
    Daha yeni sürüyorsun olur böyle şeyler. Korkunun en büyük düşmanı üzerine gitmektir. Bol bol motor sür. Virajlara gir. Düşmeyen motorcu yoktur dünyada bunu bil. Motor = Mutlaka birgün düşersin dir.

bak abimiz doğru söylüyor sık sık viraja gir ne bileyim yap bişeyler ama motora alış yoksa korkak korkak sürersin motoru ha düştüm ha düşücem diye sen gel makine abimizi dinle
    Kawasaki z750s O Bir Aşk

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sebep hep aynı arkadaşlar cbr lastikleri çok ince o motora göre değil sportlarda en önemli tehlikeler viraj içlerinde ve düşük süratlerde gerçekleşir ama lastikleri yere sağlam bastığından toparlarlar cbr125 te bu sorun çok büyük işte böle ufak bir harekette yere yapışma ihtimali var aman dikkat
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

EFE MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial rs 151
    geçmiş olsun kardeş

fusur-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650 ie
    Geçmiş olsun arkadaşım. motosiklete yıllarınıvermiş insanlar bile ,düşe bilir iki teker üstündesin.ben birkeresinde daha kalkış anında yatıverdim makınayı ,allahtan kalıp varda tuta bildim güm diye inmedei asvaltın üstüne,motor o gün daha 1 aylıkfalan (DR 800S) benim el ayak zangır zangır titredei,10 dk sonra yine bindim ,ama daha dikkatli.güvenini yitirme dostum bin ancak dikkatliol sağlıkla kal.
    FUSUR-35

chooper34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw f650
    hiç korkma arkadaşım ben senden beter bi kaza yaptım... tüm motorcular bilirki aerbalar bizi tınlamaz ben bi araç yüzünden kaza yaptım üstünden uçup ters şeride düştüm.. ama şimdi daha büyük motor istiyorum. düşmek yıldırmadı daha da hırslandırdı.. suçun kendine olmadığına eminsen korkmanında anlamı yok. motorunu tanıdıkça alışırsın ona parçan olur senin.. nerde ne yapıcağını bilirsin. panik yapma yeter. ve arablara dikkat et çok geçmiş olsun en kötü düşüşün bu olsun inşallah...

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Her motorcu geçiyor bu yoldan demek ki.
    Aynen devam korkmadan ama temkinli olarak tabii.
    Geçmiş olsun benim ezikler hala geçmedi hele motordakiler baktıkça
    içim acıyor hala.

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Motor keyif işidir kuralları gözden geçir ve relax kullan ne kadar rahat kullanırsan o kadar hata yapma şansın azalır...Arkadaşların dediği gibi motor yatırmak kazadan sayılmaz... keyfine bak ... bir iki deneme yap kurallara göre boş bir alanda sonra korkularını at gitsinler....

Kazasız belasız keyifli sürüşler
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    yerde mıcır,toprak,kum vesaire varmıydı? hiç dikkat ettinmi?
    belki bunların yüzünden düşmüşsündür.

Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :(
    Bende her bindiğimde yapıyorum takma kafana düşe düşe öğrenecez.. Yatma kısmını kazadan bile saymıyorum artık. Ben üzerinde isem sorun yok.. Yok uçarsam ozaman kaza diyebilirim belki. Hani dayak yiye yiye atması öğrenilirmişya o hesap. Düşe düşe binmesinide öğrencez işte
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Geçmiş Olsun

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler