Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Taksi Bana çarpti Ve Kaçti

REKLAM ALANI
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı culhacik adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar, bu topikte yazdıklarımı lütfen iyi okuyun ve herkese okutun.

"Trafik Garanti Sigorta Hesabı ve sürücünün Trafik Sigortası herşeyi ödeyecek !"
    Evet o fon hasarını karşılamalı, böylece uzun bi süre motorsuz kalmamış olursun.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    geçmiş olsun

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    geçmiş olsun birader
    zühtüpaşa ya bi alkol kontrolü yapalım görememiş plakayı

çok çok geçmiş olsun ucuz kurtarmişsin.İstanbul trafigine motorla çıkmanın bir diğer zorluklarından biri bu belkide.

armagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 R
    geçmiş olsun
    geçenlerde ben de bir taksici yüzünden motoru yatırdım
    onlar diğer baltalarla beraber yolların hakimi ya
    tekrar geçmiş olsun

mavibisiklet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150
    Çok çok geçmiş olsun umarım kısa sürede yakalanır.

murat abi geçm,ş olsun

fusur-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Pegaso 650 ie
    Dostum geçmiş olsun, tanrı bütün arkadaşlarımızı,bu densiz ve dengesizlerin zulmünden korusun.
    FUSUR-35

transalp650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    02 SONRA 06 ENSON YİNE TRANSALP 650 2008
    Abicim allah korumuş dengesiz o kadar sürücü varki geçmiş olsun!
    Kullandıgı araç damalı eşek nereye gitse bulunur ben ticari taksi kullanıyorum sen pazar günü kaza yapmışsın tahminim ya ehliyetsiz ya sertifikasız hafta sonu takside çalışan bi dengesizdir korkup kaçmıştır.
    Dengesiz diyorum kızıyorum her işte oldugu gibi çalışırım diyip anlamadıgı bi sektörü bozması adını lekelemesi
    Allah korumuş arkadaşım ya kaskını takmasaydın?
    Bence herhangi bir şöförler esnaf odasına git baglı oldugu odayı ögren mal sahibinin telefonunu rahatlıkla bulursun olmadı polis bi tanıdık bul onlar kendi arasında telefonlaşıp odasından telefon numarasını alır zor degil, konuş derdini anlat mahkemeye verecegini masraflarını vermesini teklif et mal sahibi kabul etmezse kanuni yoldan kesin alırsın ama şahit bulman gerekir ve 2 sene sürüyo ben yaşadım.

Hakkını ara...
    Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.

UnSpokeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    kardeşim büyük geçmiş olsun.. ya bu trafik ne zaman kabulenicek bizi?
    İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Çok geçmiş olsun. Kaskın önemini bir kez daha anlıyoruz. İnşallah en kısa sürede motoruna kavuşursun
    Okan ACAR

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Çok geçmiş olsun.böyle arkadan çarpmalarda çok arkadaşımızın omuriliği zedelenmiştir.senin belin ne durumda.birde araştırma yapıyorum motor kazaları hakkında acaba yolun neresinde idin yani hangi şeritte,kusura bakma bu sıkıntının arasında cevap verebilirsen sevinirim.

Ahmet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125-ZN @ ZeN Scooclub
    Arkadaşım çok geçmiş olsun, mal canın yongası ama, iyi ki sana bişey olmamış.

Bagdat caddesinde hiç fren yapmadan girmesi demek, ne demek abi! Allah korumuş yani..

Tekrar büyük geçmiş olsun.

Sevgi ve Saygılarımla

murat68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR
    Herkese selam. Karakolla konuştum ve şahıs'ın ikamet adresini bulduklarını öğrendim. Ben zaten tlf no'larını (şoförün ve taksi plakasını kiralayan adamın) bi şekilde bulmuştum. Komiser de tamam sen ver bize hiç olmazsa süreç uzamasın dedi verdim. Dün çağırılmışlardı karakola ifade için. Sevgili ''ihtiyar'' şeridin neresinde durmuştun diye sormuşsun orta şeritte durmuştum. Bunu daha önce bir arkadaş sormuştu ben de orta şerit diyince '' ya orda durmasan daha iyi ederdin'' şeklinde yazmıştı. Bir de arkanı kollayacaksın diyor tecrübeli üyeler. Yani biz motorumuzla sakin sakin trafikte seyredemiycek miyiz? Sürekli arkayı kollarsan her arabanın olası hareketini hesaplarsak bu iş işkenceden betere dönmez mi?
    Renault da çalışan işi gereği sürekli Fransaya giden, motora gönül veren bir arkadaşımız var, O anlatmıştı. Otobanlarda en sol şeritle yanında ki (orta şerit) şeritte seyreden taşıt sürücüleri mümkün olduğu kadar ortayı açıp motorların geçmesi için bir koridor oluşturuyorlarmış. Herkes te buna riayet ediyormuş. Çocuk; bu hizayı bozan bir araç bile görmediğini söylüyor. Biz se ülkemizde, kırmızı ışıkta dururken arkadan gelen yontulmamış kerestenin çarpıp kaçmasından konuşuyoruz...

Arkadaşlar F1 izleyicisi olarak aklıma bir şey geldi onu sizle paylaşmak istiyorum...
    2003 Yılı Formula yarışları... Pist Monaco. bilirsiniz bu pistte geçiş olanaksız gibi ve şehrin içinde yarışıyorsunuz resmen. Sokaklar kapatılmış ve yapay bir pist durumuna getirilmiş. Ralf Schumaher'e muhabirler nasıl olacak bu yarış şeklinde bir soru yöneltiyorlar. Ralf; ''Monaco' da yarışmak evinizin yatak odasında helikopter kullanmaya benziyor '' yanıtını alıyorlar.
    Bence İstanbul tarafiğinde motor kullanmak bundan daha zor
    Herkese iyi günler diliyorum. Amann kazmalara dikkat edin, çünkü onlar bizleri görmekten bile acizler.
    murat CBR

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    MURAT Kardeşim yerden göğe kadar haklısın.(dahada öte diğer galaksilere kadar)sağlığın nasıl?.bizim işimiz bizon sürüsünün içinde gezmek gibi birşey bende bu sürünün neresi daha az acıtıyor onu bulmaya çalışıyorum!!!affınıza sığınarak.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

bilalpars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hojam geçmiş olsun inş bulunur o şerefsiz. ama önemli olan sende bişeyin olmaması

hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    büyük geçmiş olsun..
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

murat68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR
    Öncelikle bütün üye arkadaşlara merhabalar...
    Arkadaşlar uzun denilebilecek bir süre geçti bu kaza olayından itibaren. Taksiciye olayı kabul ettiğini içeren bir dilekçe yazdırıp imzalattık. Bu arada şunu da belirtiyim; bu adamın gözleri iyi görmüyor. Bu kendi itirafı... Gerekli evrakları tamamlayıp taksicinin trafik sigortasından karşılamak üzere acentesine verdik. Şimdi tek istediğimin motorumun yapılması.
    Daha önce ki yazımda dediğim '' artık motora binmek istemiyorum'' cümlesini aradan geçen zaman da tersine dönüşeceğini hiç tahmin bile etmiyordum. Yani binmeye karar verdim arkadaşlar. Sevgili ''ihtiyar'' adlı üye sormuşsun kaza da sana bi şey oldu mu diye? Ben yere ilk başımın arkası gelecek şekilde düşmüştüm yani bel kemiğinde en ufak bir ağrı, sızı vb. hissetmedim sonrasında ki günlerde... Ama başım 1 hafta kadar ağrıdı ve azalsada şok devam etti. Arkada oturan olsaydı sol ayağının kopması kaçınılmazdı. Çünkü taksi bana frensiz ve yaklaşık %20 lik bir açıyla çarptığı için arka yolcu ayaklık ortadan kırılmıştı. Yani düşünebiliyor musunuz vida yerlerinden çıkmıyor ya da kopmuyor da ortasından kırılıyor. Allahtan artçı yoktu.
    Yalnız değerli üyeler size şu kadarını söyleyebilirim ki; kaskonuz yoksa ne yapın edin motorunuzu mutlaka kasko yaptırın. Ben çok yüksek diye yaptırmamıştım ama büyük bir hata yaptığımı şimdi anladım. Benim motorum kaskolu olsaydı çoktan yapılmıştı ve şimdi biniyordum. Ne demişler ''bir müsibet bin nasihatten iyidir''
    [B][/B][COLOR="Blue"][COLOR="blue"]motobike = on the wings of love[/COLOR][/COLOR]

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    senin adına sevindirici sonuçlandığı için s evindim inşallah bundan sonra benzer bir olay başına gelmez
    tekrardan geçmiş olsun...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    Ge.miş olsun
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler