Bugün iş çıkışı, komtan'ın yanına giderken ilk kazamı geçirdim. umarım son olur. bende ve motorum, biricik Kara Pisi'mde pek birşey yok. Vites kolunun ayağımızla bastığımız ya da yukarı kaldırdığımız parçası ile vites pegi kırıldı. Granajlarda da çizikler mevcut. Başka hiçbirşeyi yok çok şükür. Benim ise sol diz granajımda da ufak bir yara oluştu
Kazasız motorcu olmaz derler, şükürler olsun ki ben çok hafif atlattım. Hayatımı Donald Duck Abimizin anlattığı kıvırmaca tekniği kurtardı diyebilirim.
Allah'tan yardımıma etraftaki motorcu arkadaşlar koştu, sağolsunlar da ben arka kapısının hizasındayken şerit değiştirmeye karar verip, kafasını uzatan taksi şoförünü ellerinden zor aldım.
Şoför ne oldu? Kaçtı, plakası bende (34 THD 92) ama bir işe yaramayacağını da biliyorum.
Sağlık olsun diyorum.
Allah sizlerin başına böyle üzücü şeyler vermesin.
Bu arada Pazar günü için planladığımız CBR125 CUP organizasyonu konusunda, eğer motorumun peglerini yaptırma işini yetiştirebilirsem orada olacağımdır.
Bi de köprüyü 2 ve 3 le geçtim, manzara baya bi güzeldi
benim ölmeden evvel tarz değiştirmem şart oldu galiba, bir an önce değiştirmeliyim.