Çok geçmiş olsun,umarım bu yaşadığın son kaza olur... Sende ve kara pisinde çok bişey olmamasına sevindim,bununla geçmiş olsun diyelim...
Çok geçmiş olsun,umarım bu yaşadığın son kaza olur... Sende ve kara pisinde çok bişey olmamasına sevindim,bununla geçmiş olsun diyelim...
cok gecmis olsun crato.
nazarlik olsun artik ne diyelim.
canin sagolsun
hemen olayı gören biri ile polise başvur
hele bide kaçtıysa tüm masraflarını çekmek zorunda
kaçarak hatanın tamamını üstlenmiş
senden ricam kazalı halinin resimlerini çek bide servisten sora nasıl oldu onu çek servis deneyimlerinide hyosung başlığında paylaş ki diğer arkadaşlara rehber olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR adlı üyeden alıntı
Kesinlikle katılıyorum.Bu şehir eşkiyaları yaptıklarının yanlarına kar kaldığını görüdükçe işi iyice azıtıcaklardır.Peşini bırakma,hakkını ara.
Bunun gibi adamlar ondan sonra "motorcunun makinayı haşat ettim bi de kaçtım hiçbişi olmadı" diye birbirlerine anlatıp,kasılıyorlar bir de.
Öncelikle hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin.
dijital makinem yok, bulabilirsem hallederim. zira bugün servise bırakmam ve kırılan parçaların değiştirilmesini sağlamam gerekiyor. pek sanmıyorum ama...BBRR adlı üyeden alıntı
neyse, dediğim gibi öncesi ve sonrası fotoğraflarını çekerim.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
geçmiş olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
kazayı hangi muhitte yaptın?
bi de taksinin markası hyundai mı idi?
Geçmiş olsun peşini bırakmamak lazım böylelerinin..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
geçemiş olsun,,, .. .. ....
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
geçmiş olsun kardeş
Let your dreams race! Attilla msr900
Geçmiş olsun en kötüsü bu olsun
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Yavuz geçmiş olsun kazayı ucuz atlatmışsın umarım son kazan olur
Geçmiş olsun.
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
kaza köprülü kavşak üzerinde oldu. taksi clio symboldü.nemrut adlı üyeden alıntı
kırılan parçaların, granajdaki çiziklerin fotoğrafları ekte. motoru, boya işlemi nedeniyle pazartesi günü alabileceğim.
vites pegi
vites kolu
ayna
depo
kafa granajı
yan granaj #1
yan granaj #2
önden
arkadan
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Geçmiş olsun sarı pisim....
çok geçmiş olsun
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
çok geçmiş olsun. umarım son kazan olur...
abi bence o taksiciyi de indirecektiniz orda aşagı. iki tokatlamadan yollamışsınız. olmamış...
faster than the speed of life...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)