Ailenin yeni üyesi YZ 125 2T Hoşgeldin.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motor muhteşem, cok diri duruyor... Hayirli, ugurlu olsun
-
Ulaa adam motoru bisiklet gibi arka koltua atmış, benim bisiklet zor sığıyordu
-
Hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah. Abime de Yz aldık. 2 zamanlı makine çok farklı gerçekten. Ayrı bir karaktere sahip. Bunları kullanmak herkesin harcı değil. İstanbul'da nerede araziye gidiyorsunuz?
Bu arada böyle bir konu açtım ama henüz bir şey yazamadım. Şuan bizim de ufak bir yağ keçesi operasyonu yapmamız gerekiyor. Yaptığımızda aşağıdaki konudan paylaşacağım. Anladığım kadarıyla sizin teknik bilginiz bayağı iyi. Sıkışınca yardımlarınızı beklerim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Tekrar hayırlı olsun. İyi gazlamalar.
-
bende polonun içine sığmasına şaşırdım hayırlı olsun
-
saolun arkadaslar bu motor insani cocukluguna donduruyor hakkini vermekte ayri mesele.
polonun aarkasinda kuzular gibi yatti vala istiyince olmucak birsey yok☺
ozelden pm atarsan seve seve yardimci olurum motoru daha tam sokmedik sokunce dahada kaynasicaz, pazar sabahlari 7 8 gibi ayazagadan giriyoruz 2 kisi keske zmn olsa daha cok araziye cikabilsek.
-
Çok teşekkür ederim. Bu pazar günü biz de Göktürk'ten araziye girebiliriz. İnşallah karşılaşır tanışırız.
-
Hayırlı olsun hocam,
aklımda var benimde bi 2 zamanlı ama bakalım vakti var daha..
-
gokturk opette saat 8 30 gibi oluyoruz biz telini pm den atarsan haberlesiriz
-
10 Temmuz 2014, 20:04
İzmir İl Temsilcisi
Fotograflar acayip gaza getirdi beni 2t cross alasım geldi.
Zaten aklımda böyle birşey kesinlikle var.
-
11 Temmuz 2014, 00:33
-
12 Temmuz 2014, 23:20
CEM. adlı üyeden alıntı
Fotograflar acayip gaza getirdi beni 2t cross alasım geldi.
Zaten aklımda böyle birşey kesinlikle var.
vala ben ss haric çogu motora bindim gezdim uzun yol yaptım taki araziyle tanışana kadar motorun bana zevkli geldigini düşünüyodum ne zaman arazide gazlamaya başladım olay degişti böle zevkli aletler heycan yok düş kalk devam et
-
13 Temmuz 2014, 00:48
Hayırlı olsun ne kadara aldınız aleti ,bayağı orijinal duruyor
-
18 Temmuz 2014, 02:23
Cok guzel, hayirli ugurlu olsun bol bol teker yapin :D
-
25 Temmuz 2014, 12:12
-
25 Temmuz 2014, 12:52
eXcitinG adlı üyeden alıntı
Ss ne demek acaba
Super Sport racing tarzı motorlar.
-
Aradan yaklaşık 1 sene geçmiş son durum/motorun son hali vs ne durumdalar acaba?
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Aradan yaklaşık 1 sene geçmiş son durum/motorun son hali vs ne durumdalar acaba?
Dün yine arazideydik. Şuan bir sorun yok. Piston tamini 50-60 saatte ama gücü bence hala çok iyi, performans düşmesi hissetmedim.
Daha önce karbüratörü temizleyip bir de su pompasının keçesini değiştirmiştik. Yz'lerde su pompasının keçeleri sıkıntı yaratıyormuş. Ara ara radyatör suyunu kontrol ediyoruz ve değiştiriyoruz. Su pompasının milini bulursak komple keçelerle sipariş edip değiştireceğiz. Şuan tek problem bu ama o da çok önemli değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)