sonunda motoruma karar verebildim
-
uzun süren araştırmalar sonunda yamaha x max 250 aldım.ancak daha motoruma kavuşamadım.Yeni model olduğu için biraz sıkıntı varmış.siparişi verdiler ay sonuna kadar gelecekmiş.inşallah bi aksilik çıkmazda motoruma bir an once kavuşurum.Kazasız belasız suruşler dilerim herkeze.
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
Reklamlar
-
Super Moderator
Güle güle bekle...
En kısa zamanda "Güle güle kullan" demek dileğiyle...
-
hayırlı olsun
-
Moderatör (forrap)
-
Hayırlara vesile olması dileğiyle kazasız belasız kullanma temennisi ile sadece kurallara uyyyy .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
Hayırlı olsun güzel bir seçim
-
selam arkadaşlar . yeni katıldım . bende bi motor hastasıyım ama bilmiyorum sürmeyi ne olcak :(
fotoğrafa bakmayın valla bilmiyom sürmeyi
ama bu yaza kadar bi tane almayı düşünüyorum
önerileriniz varmı
yada satanınız
Bu Arada Seçiminiz Güzel Tebrikler::
-
güllü gülle kunlan güzel motor severim keretalı :D
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
herkeze tesekkurler.
egemen kardeş ilk olarak başlangıcı tanışma formunda yapman daha dogru olurdu.ikinci olarak da motor kesinlikle dalgaya alınacak bi konu deyildir.motor kullanmayı bilmiyorum ama almayı düşünüyorum dersen allah korusun cok yakında asfalttan kazırlar seni.bak ben bu motoru almadan once tam 6500 km honda today kullandım.hala da todayimi satmadım ve sehir içinde onu kullanmayı düşünüyorum.kullanımı cok kolay oldugu için.bu motor ile birlikte yeni bir kask ve eldiven aldım.ayrıca şimdi de motor montu bakıyorum.bunlar hep güvenlik için.inan bana motorun hiç ama hiç şakası olmaz.bir anlık gafletle hayatının sonuna kadar pişmanlık duyacağın bi olaya sebebiyet verebilirsin.Tavsiye istiyorsan ya gerçekten bisiklet ile başla yada git kanuni rabbit al(3 tekerli) veya atv....sözlerimden umarım alınmazsın,çünkü bunlar gerçekler.
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler