merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullanmakta oldugum 2008 model ybr 125mi satıp yeni model ybrmi aldım.
eski ybrem
yeni motorum
henüz 3500kmdeyim ne yalan söyleyim eski motorumu arıyorum.herkeze kazasız belasız sürüşler.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullanmakta oldugum 2008 model ybr 125mi satıp yeni model ybrmi aldım.
eski ybrem
yeni motorum
henüz 3500kmdeyim ne yalan söyleyim eski motorumu arıyorum.herkeze kazasız belasız sürüşler.
bendede siyah ybr wardı yenı siyah ybr alacaktım siyah cbf aldım bi şekilde çok güzel olmuş hayırlı olsun...
Bende merak ettim eskisi ile yenisi arasındakı kasa farkı dısında? Bide kaç paraya aldınız
aynısını yapmanız da bi değişik olmuş insan bari bi rengi değişitirir hayırlı olsun
eski model uzun yolda daha rahat motoru sessizdi ybrde mavi güzel
Hayırlı olsun. Motosikletimi satıp (kasası makyajlı dahi olsa) aynısını bir daha almam; alanada saygı duyarım.
Tekerlerin düz bassın inşallah.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
hayırlı olsun hocam kasasız belasız kullanırsın inşallah.
çok sagolun arkadaşlar yıllardır bi çok motor kullandım ybrnin yerini tutmadı ekonomik rahat vs
yeni motosikletiniz hayırlı olsun. benimde ilk motosikletim yamaha ybr 250 idi. çok memnundum. 25000 km beni hiç üzmedi ve yolda bırakmadı. yeni motosikletinizi yine yamaha olarak seçmenizi anlıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)