geçmiş olsun. acil şifalar dilerim
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
crazy_devil şuan iyi fazla birsey yok ayak yüzünmüş sadece allah korumuş bunada sükür mete_ han bekliyoz bak
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
abi çok çok geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin inşallah
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
gecmis olsun arkadasım acıl sıfalar
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar diliyorum
Allah(c.c) acil şifa versin.Arkadaşlar çok dikkatli olalım.
Cok gecmis olsun dostum...
geçmiş olsun serdar biraz geç oldu beninki ama ziyarete geldik neyseki...mete han abi sadece serdarımı ziyarete gelcen denizli mt yi bi görmicenmi?
B rh +(pozitif)
geçmiş olsun ..
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
geçmiş olsun
geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
geçmiş olsun serdar acil şifalar dilerim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Hobaaa Serdar ustam ne oldu yawVallaha çok üzüldüm yaaa nazar değdi Denizlinin en yakışıklı erkeklerinden olunca nazar değiyo tabi...Çok çok çok geçmiş olsun.Vallaha korkuttun bizi yaw...Çok bişeyin yokmuş neyse ki,umarım bu son kazan olur kanka Serdar,bak Mete abi de gelecekmiş oraya sevildiğini bil,dikkat et kendine
geçmişolsun arkadaşım.umarım birdaha olmaz.
FUSUR-35
(crazy_devil)sedarın yanında geldim simdi herkese selamı var
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)