abicim nedir bu ya motor abi crazy arkadaş aman ya. yüreğimiz ağzımızda gezioruz. dikkat edelim korkuyoruz.
abicim nedir bu ya motor abi crazy arkadaş aman ya. yüreğimiz ağzımızda gezioruz. dikkat edelim korkuyoruz.
live to ride, ride to live
geçmiş olsun dostum
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
büyük geçmiş olsun ne olur biraz daha dikkatli olalım kafeslere karşı
yaşasın rüzgar kardeşliği
Kardeş geçmiş olsun Allah korusun...
la crazy noldu sana bea..baba cok gecmıs olsun.onune atlayan arac surucusunun kulaklarını bayaa bı cınlattım. gecen pazar burda da bı cbr 600f onune atlayan bı arabaya carparak bayaa buyuk bı kaza yaptı.motor hurda..ustundekı 2 kısı yaralı..cok uzulduk valla.cabuk ıyıleste don yıne buralara.
Dostuma büyük geçmiş olsun.Yaw ben ne diyem diğer araçların şoförlerine...
Bence onlar hem 4 tekerli , hem 4 ayaklı
Hadi crazy bir an önce iyileş , senin de iyi olduğuna dair mesaj yazmanı bekliyoruz...
Geçmiş olsun.
Herkes düşüyor. Kaza mevsimi açıldı, aman dikkat
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
acil şifalar diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Crazy kardeşim burdan da geçmiş olsun diyeyim arkadaşlarında dediği gibi inşallah çabucak iyileşir ayağa kalkarsın yoksa Denizli mt sensiz olmaz nerde toplanacaz sen olmayınca hem
CBR 125 R
Akira adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun bizde bu mevsime uymayız inşallah
arkadasım gecmıs olsun. dıkkatlı olalım hem suruste hem alkolde. hepımız ıcın gecerlı....
ulan crazy nazarlara geldin mondıalle...geçmiş olsun...üzüldüm lan...motor nasıl...sen sağlammışın...taş kafana bişey olmadı dimi...kaskın varmıydı...
seni 10 gün içinde ziyarete gelmeyen Mete_han ibnedir...topdur...toparlakdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok geçmiş olsun
KAMP ADAMLARI
Geçmiş olsun serdar kardeş... acil şifalar
(gezmeyin geç saatlere kadar ya .. bu merete gündüz kafa dinçken binin arkadaşlar.. son duyduğum 3 kaza da gece yarısı yapılmış )
abi dün sınavlara çalışmaktan hiç siteye girmedim...
bu gün seninle buluşacaktık.. sınava girdim bok gibi geçti tepem attı dedim serdarın yanına gideyimde şu cc barları yaptırayım dedim.. neti açınca şok oldum... çok üzüldüm birader ya çabuk iyi ol sen olmayınca toplanmanın bi anlamı yok benim için... sen iyileşene kadar bende yokum
kedine gelince bana mail at
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
H@S@N adlı üyeden alıntı
uzay nasıl hasan
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)