Her kim Ramazan' ın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazan' ı daha gördüğü için tebrik ederse Allah(c.c) ona Cehennem ateşini haram kılar. Ramazan ayımız Mübarek, hayırlara vesile olsun..
Her kim Ramazan' ın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazan' ı daha gördüğü için tebrik ederse Allah(c.c) ona Cehennem ateşini haram kılar. Ramazan ayımız Mübarek, hayırlara vesile olsun..
Hayırlı,bereketli ramazanlar diliyorum.
Rabbim Ramazanı layıkıyla eda edenlerden eylesin...
Mübarek ay yüzü suyu hörmetine, tüm dünyada'ki/kainatta'ki fitnelerin son bulmasını, tüm alemlere huzurlu hayatlar dilerim.
Rabbim daha nicelerine erdirmesi dileklerimle.HAYIRLI RAMAZANLAR..
Allah nicelerini nasip eder İnşallah, Hayırlı Ramazanlar Allah hepimize tutmayı nasip eder İnşallah.
Orucuyla, Namazıyla, Sevabıyla, tadıyla, huzuruyla herkese hayırlı ramazanlar.
pek çoğunuzun da zannettiği gibi "ya şehr-i ramazan" tabirini ramazan için övücü bir sıfat tamlaması zannederdim.
lakin ki şehr-i ramazan, türkçeye bildiğimiz "ramazan ayı" şeklinde çevrilecek bir ifade.
araştırmacı motorcu kuvvetmira sizler için araştırdı
Allah cc razı olsun yau ne güzel bi paylaşım. Cenab-ı Allah sizlerinde Ramazanını hayırlı mubarek eylesin
çok kolaymış yahu[B]Her kim Ramazan' ın başlangıcında Müslüman kardeşini bir Ramazan' ı daha gördüğü için tebrik ederse Allah(c.c) ona Cehennem ateşini haram kılar.
şöyle yapalım o vakit, ben birinizi tebrik edeyim, sonra oruca da gerek yok ha?
hani bu kadar kolaysa boşuna aç kalıyoruz
----
konuya dönelim
oruç, bize helal olan şeyleri(ve haramları da) bir süreliğine terk etmemiz şeklinde bir ibadet biliyorsunuz
detaylar için bkz. Bakara 183, 184, 185, 186, 187
hepimize mübarek olsun http://www.motosiklet.net/forum/konu...otosohbet.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)