ilk ciddi kazam allaha çok şükür yaşıyorum,saat 01:00 gibi nargilden çıktım eve gidiyorumsürat 60-70 gibi normalde yol benim karşıya fasılalı kırmızı yanıyor bana sarı bende bastım ama arabayı görüyorum partner, benim yavaşladığımı zannetti ve önüme çıktı fren falan derken adama girdim arka çamurluğun üstüne adamda epey hasar var benim ön düzen yok lastik ters dönmüş ama kask korumalı mont ve dizlik var ben arabaya kafadan daldığımı hatırlıyorum sonra yere düştüm ve 2-3 kere yerde döndüm adam geldi,onuda görüyorum yüzü benbeyaz benimkisi normal afrikalı gibi ayağa kalktım kaskı çıkardım adam direk yuh dedim ya niye beklemedin yol benim abi mabi falan filan adam şoför araba emanet hasarı gördü abi trafik çağıralım dedi iyi çağır dedik,geldiler rapor falan düdüğü öttürdük 104 promil çıktı bende hatalıyım ama benim kadar o lavukda hatalı,ışıklara göre beni beklese kimseye bişey olmayacak ama adamın lavuluğu tuttu ve önüme atladı bende girdim kafadan,adamın arabası haşat benimde motorun önü yok.....ama buna şükür ben motora yanmıyorum arabayada yanmıyorum ehliyet gitti rezil oldum millete, ona yanıyorum...Ama korumanın bu kadar önemli olduğunu kaza yapınca anladım dünde kaskı aldığım arkadaşa sitem ettim 85 euro çok pahalı diye helal hoş olsun hepsinin aldığı paralar..sağlıcakla kalın ama korumasız kalmayın
şu an boğma içiyorum ve sigara içiyorum sinirden,veeeeeeeeee uykum geldi hattaaaaaaaaa sızııyorum hafiften