Sonunda yamaha wr x 125 aldım
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 12:30
Honda crf miydi ktm dukmü yamaha wr 250 mi derken sonunda dün yamaha wr x 125 aldim hayirlisi olur ins istanbul kadiköyden pendik arabali veribot sonra yalovadan bursa toplamda 93 km yaptim ilk izlenim güzel 70 80 90 geldim kötü yani koltuga bir çare birde elcik
Reklamlar
-
18 Haziran 2014, 13:00
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.
-
18 Haziran 2014, 13:05
şirin motor hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
-
18 Haziran 2014, 13:09
Hayırlı olsun. Hangi renk aldın. Bi kaç resim atsan fena olmazdı
-
18 Haziran 2014, 13:14
Hayırlı uğurlu olsun yakın bir arkadaşımda var.
125cc likler arasındaki görüntüsü ve sürüşü keyifli nadir motorlardan birisi. Ama bazı dezavantajları da yok değil. Motoru kötülemek amaçlı yazmıyorum sadece sizi bilgilendirme amaçlı.
Dezavantajları
*Maksimum sürat 105km/h
*Sele biraz rahatsız edici
*Sele de artçı için yer yok
-
18 Haziran 2014, 14:10
uzun zamandır almayı planladığım bir makine..dostum biraz ayrıntı versen motor hakkında.iyi kötü tarafları yakıt ekonomisi vs.
-
18 Haziran 2014, 15:49
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun yakın bir arkadaşımda var.
125cc likler arasındaki görüntüsü ve sürüşü keyifli nadir motorlardan birisi. Ama bazı dezavantajları da yok değil. Motoru kötülemek amaçlı yazmıyorum sadece sizi bilgilendirme amaçlı.
Dezavantajları
*Maksimum sürat 105km/h
*Sele biraz rahatsız edici
Arkadaşın bir ustaya göstersin 105de kalması normal değil. Bu tarza hicbir motordan konfor bekleyemezsin zaten
-
18 Haziran 2014, 15:54
Gösterecek birşey yok arkadaşım 2k km de motor. Eğimsiz yolda 103-105km/h yapıyor.
Bu cc de bir motor için gayet normal fazlasını beklemiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Hadi olsun 5 daha olanı bu.
-
18 Haziran 2014, 16:09
[IMG][/IMG]
Yanlış anlaşılmasın, maksat eğlence olsun.
doğum yeri kainattır memleketi ise dünya
-
18 Haziran 2014, 16:13
ertoros adlı üyeden alıntı
Resmi sonradan görebildim.
Ben 90kg arkadaşımda 90kg+ sele yerine arka kuyruğa oturmak zorunda kalıyoruz samimiyetimiz ilerlemesin diye :D
-
18 Haziran 2014, 16:18
Gösterecek birşey yok arkadaşım 2k km de motor. Eğimsiz yolda 103-105km/h yapıyor.
Bu cc de bir motor için gayet normal fazlasını beklemiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Hadi olsun 5 daha olanı bu.
Hadi şimdi bana inanmıcan gir youtube'da videoları izle. 105km'de kalcak benzin döker yakarım motorumu
-
18 Haziran 2014, 16:47
Sen bir rakam söylemediğin için sana inanmama gibi bir durumum olmaz ben gözümle gördüğüm rakamı ifade ediyorum. 105 ile gidiyor gitsin yakacak değiliz.
-
18 Haziran 2014, 21:43
şöle söleyim eger çok uzun yol kullancaksaniz başka bakin derim fakat şehir içi ideal bir makine ayrica seri ve kuvetli ve fiyatini hak eden saglan bir makina yakita bişey diyemem daha çok yeni ama şjnu söleyim istanbul kadiķöy den fulledim 34 liraya sonra 30 km feribota sonra yalavodan bursaya toplamda 93 km geldim ve bir çizgi azaldi depodan yakit süper ve rodajda daha makine yeni
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
yiqit adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Hangi renk aldın. Bi kaç resim atsan fena olmazdı
BEYaz aldim resim daha yok bitane var oda kötü eklemeye çalişayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Herkeze teşekurler allah kimseye kaza bela vermesin
saygilarimla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Şöle söleyim motorla ist bursaya 2 kişi geldim fazla basmadim en fazla 90 ama şunu söleyim hiç 105 bascak motora benzemiyor arti hiz meraklisida değilim bakalim zaman göstercek ama seleyle elcige acil yardim bilgili arkadaşlardan beklerim
-
18 Haziran 2014, 22:20
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
-
18 Haziran 2014, 22:33
hayırlı olsun eğlenceli bi makina
şehir içi çok zevkli uzun yo derken 100-150 km gidersin ama senin oturma organlarına bağalıda tabiki alışçak ozaman problem yok
arkadaşta var kulandım çok super bişey standart dışı arka dişli 53 olmasına raamen 115 yapıyo orjinal 51 dişlisiyle 125 yapıyodu 110 la sürekli gidebiliyodu birden fazla defaa test ettik.
güle güle bin pişman olmazsın...
-
18 Haziran 2014, 22:43
Teşekur ederim güzel düşünce ve yorumlariniza ucanteneke nickli uyemiz kroscu T bankta çalişan doğan beyin tevsiyeleri ile galiba iyi bir makina aldik
-
18 Haziran 2014, 22:53
Dostum motorun ile keyifli zamanlar geçirirsin umarım. Benim de çok beğendiğim bir makine
-
18 Haziran 2014, 22:55
osis adlı üyeden alıntı
Teşekur ederim güzel düşünce ve yorumlariniza ucanteneke nickli uyemiz kroscu T bankta çalişan doğan beyin tevsiyeleri ile galiba iyi bir makina aldik
makinayı seveceğine eminim çok eğlenceli bi alet şehir içinde bana ufak olduğundan ben duke 200 aldım çünkü artçı çok bindiriyom duke de yer daha fazla
yalova gemlik ve orhan gazide arkadaşlar var istersen bi bak bizim Bulgaristan MT ye görcen.
takılıp bilgi alabileceğin arkadaşlar.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
27 Haziran 2014, 12:44
Arkadaşlar birazdaha motordan ve aldiğim ekipmanlardan bahsedeyim motor 326 km oldu keyifli güzel kesinlikle saglam alcak arkadaşlara söleyim seleye çözüm halen bulamadim elcik boyuyordu ona yapişmaz siyah bant sardim onun dişinda BÜSe mont acerbis eldiven daines dizlik aldim kaski halen çözemedim hafif camli orta ayar bişey istiyom
saygilarimla...
-
15 Temmuz 2014, 16:35
Arkadaşlar ara sira size motorla ilgili km ilerledikçe bilgi vericem motor şuanda 650 km oldu rodajin bitmesine az kqldi motorda kötü yön yok gibi bişey iki şey kafama takiliyor biri koltuk ikincisi 2.3 vites geçişleri tak sesi hizlanma serilik çok iyi şehir içi çok iyi uzun yol gitceğin yere göre değisir tartisilir yiğit motor çiktimi tarmirden... bu arada buda motor grubum beklerim
https://www.facebook.com/groups/supermototr/
saygilarimla....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)