Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sonunda yamaha wr x 125 aldım

REKLAM ALANI
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    150 200 km yollara rahat gider herhalde. Çok beğendiğim bir makina fakat 125 cc. 250 liği olsa tadından yenmez. Türkiyede cidden 250 lik supermoto ihtiyacı var hep cross var supermoto yok
    osis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Alıntı osis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ara sira size motorla ilgili km ilerledikçe bilgi vericem motor şuanda 650 km oldu rodajin bitmesine az kqldi motorda kötü yön yok gibi bişey iki şey kafama takiliyor biri koltuk ikincisi 2.3 vites geçişleri tak sesi hizlanma serilik çok iyi şehir içi çok iyi uzun yol gitceğin yere göre değisir tartisilir yiğit motor çiktimi tarmirden... bu arada buda motor grubum beklerim

https://www.facebook.com/groups/supermototr/
    saygilarimla....

2den 3 e geçerken pamuk gibi geçmiyor aynısını bende farkettim yağ değişssede kalın yağ koysanda aynı oluyor. benim motorumda 9.000 e geldi. merak etme hiçbir motorunda kronik sorun yok şanzımanındada hiçbir sorun yok. aklına takılmadan binebilirsin. ben genelde uzun yolda kullanıyorum henüz 9 aylık motor. 90-100 heryere rahatlıkla gidiliyor. seleye daha sonra alışıyorsun arada kalkıp oturabilirsin. yada daha geniş yumuşak sele yapılıyormu ne akdara mal olur hiçbir fikrim yok hayır demem aslında
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Yamaha wr 250 r
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2den 3 e geçerken pamuk gibi geçmiyor aynısını bende farkettim yağ değişssede kalın yağ koysanda aynı oluyor. benim motorumda 9.000 e geldi. merak etme hiçbir motorunda kronik sorun yok şanzımanındada hiçbir sorun yok. aklına takılmadan binebilirsin. ben genelde uzun yolda kullanıyorum henüz 9 aylık motor. 90-100 heryere rahatlıkla gidiliyor. seleye daha sonra alışıyorsun arada kalkıp oturabilirsin. yada daha geniş yumuşak sele yapılıyormu ne akdara mal olur hiçbir fikrim yok hayır demem aslında
    okan Teşekürler. Aydinlattin beni benim 2. Ve 3. Viteste yapiyor sinir bişey ötekiler treğay gibi neyse bir iki şey sorayim hazir seni yakalamişken benim kuyruk alt tirnak kirildi ses yapiyor garantiye girermi? Birde benim yazdiğim yazida facede supermototr gurubu var orda resim paylaştim benim motorun motor kismi hafif yağ kaçirma gibi 650 km de burda bir türlu paylasamadim : beceremiyoz herhalde

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)