150 200 km yollara rahat gider herhalde. Çok beğendiğim bir makina fakat 125 cc. 250 liği olsa tadından yenmez. Türkiyede cidden 250 lik supermoto ihtiyacı var hep cross var supermoto yok
150 200 km yollara rahat gider herhalde. Çok beğendiğim bir makina fakat 125 cc. 250 liği olsa tadından yenmez. Türkiyede cidden 250 lik supermoto ihtiyacı var hep cross var supermoto yok
2den 3 e geçerken pamuk gibi geçmiyor aynısını bende farkettim yağ değişssede kalın yağ koysanda aynı oluyor. benim motorumda 9.000 e geldi. merak etme hiçbir motorunda kronik sorun yok şanzımanındada hiçbir sorun yok. aklına takılmadan binebilirsin. ben genelde uzun yolda kullanıyorum henüz 9 aylık motor. 90-100 heryere rahatlıkla gidiliyor. seleye daha sonra alışıyorsun arada kalkıp oturabilirsin. yada daha geniş yumuşak sele yapılıyormu ne akdara mal olur hiçbir fikrim yok hayır demem aslında
Yeni yine yeniden
okan Teşekürler. Aydinlattin beni benim 2. Ve 3. Viteste yapiyor sinir bişey ötekiler treğay gibi neyse bir iki şey sorayim hazir seni yakalamişken benim kuyruk alt tirnak kirildi ses yapiyor garantiye girermi? Birde benim yazdiğim yazida facede supermototr gurubu var orda resim paylaştim benim motorun motor kismi hafif yağ kaçirma gibi 650 km de burda bir türlu paylasamadim : beceremiyoz herhalde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)