yeni motorum honda nc 750x
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 23:06
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
Aşık olduğum, günün birinde sahip olabilir miyim acaba diye hayalini kurduğum motosiklet. Güle güle kullan kardeşim. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim ilker abi. İnşallah en kısa zamanda sahibi olursun. Buraya geldiğin zaman test sürüşünü ve yorumlarını bekliyorum haberin olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
mgokhan57 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darısı başımıza artık
Teşekkür ederim. darısı başına artık
Reklamlar
-
13 Haziran 2014, 23:19
serdar22 adlı üyeden alıntı
Saol ilkerabi. aslında ben motoru istanbuldan aldım. ama buradaki honda' da çalışan arkadaşım aldığın zaman bi getir fotolarını çekicem demişti onun için edirne honda'nın orada çektim fotoları. sen eğer cb 125 düşünüyosan nakliye hondaya ait getirtirim ben sorun olmaz.
Maalesef CB olmadı.
Eski motorum aniden emekliye ayrılınca telaş içinde Honda aklımıza bile gelmedi. (pek kolaylık göstermediler onun için olabilir)
Zamanım olsa başka bir arkadaş daha var, mak. müh.; o da gel honda yapalım dedi ama işyeri kıpırdamaya müsaade etmiyor, bir nevi köleyiz, hele de yazın daha bir köleyiz. Ama dur bakalım ileri doğru ne gösterir.
Öyle tahmin ediyorum ki bizim sanayiden ADEM'lerin tayfadansın.. Onların grubu var, yunan-bulgar yazın baya bi turluyorlar..
Bu gün eczanenin önünde de yamaha mt vardı siyah.. 22 AB ...
Şehrimizde daha fazla örnek olabilecek iyi motorlara sahip ve akıllı-efendi kullanıcıların daha da artması dileğiyle..
-
14 Haziran 2014, 00:02
Maaşallah çok güzel. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
-
14 Haziran 2014, 00:05
tekeriniz düz bassın
-
14 Haziran 2014, 18:13
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, nazarımız değmesin motoru görünce bir gün bende böyle bir şey alıcam dedim kendi kendime direk
-
14 Haziran 2014, 21:02
ilkerabi adlı üyeden alıntı
Maalesef CB olmadı.
Eski motorum aniden emekliye ayrılınca telaş içinde Honda aklımıza bile gelmedi. (pek kolaylık göstermediler onun için olabilir)
Zamanım olsa başka bir arkadaş daha var, mak. müh.; o da gel honda yapalım dedi ama işyeri kıpırdamaya müsaade etmiyor, bir nevi köleyiz, hele de yazın daha bir köleyiz. Ama dur bakalım ileri doğru ne gösterir.
Öyle tahmin ediyorum ki bizim sanayiden ADEM'lerin tayfadansın.. Onların grubu var, yunan-bulgar yazın baya bi turluyorlar..
Bu gün eczanenin önünde de yamaha mt vardı siyah.. 22 AB ...
Şehrimizde daha fazla örnek olabilecek iyi motorlara sahip ve akıllı-efendi kullanıcıların daha da artması dileğiyle..
Nerede çalışıyosun? ilkerabi . sanayiden ademi çıkartamadım şimdi ama görsem muhakkak tanırım. mt 07'yi cem diye biri almış. bende kirişhane'deki king motor'da tanıştım kendisiyle. geçen senelere göre edirnemizde büyük motor tabir ettikleri makinalar çoğaldı. Edirne'de olan potansiyeli gördüler'ki ÖZEN motor mağaza açıcak edirneye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, nazarımız değmesin
motoru görünce bir gün bende böyle bir şey alıcam dedim kendi kendime direk
teşekkür ederim dostum. İnşallah en kısa zamanda istediğin makinaya sahip olursun.
-
14 Haziran 2014, 21:28
-
14 Haziran 2014, 22:14
Teşekkür ederim dostum.bende ilk başta dl650 düşünmüştüm 29.450tl fiyat verdiler.(aksesuar'sız)
3'lü çanta seti
motor koruma demiri
kartel koruma
ön çamurluk uzantısı
arka çamurluk
ön cam
arka çanta sırtlığı
28.900tl'ye anlaştım.
-
14 Haziran 2014, 22:32
-
14 Haziran 2014, 23:14
iyi günlerde kullan tekerin düz bassın.
-
15 Haziran 2014, 12:04
Hayırlı Olsun Hocam Allah Kaza Bela Vermesin
-
15 Haziran 2014, 12:50
Maşallah.Çantalarla birlikte harika olmuş.
Güle güle kullanın.
-
15 Haziran 2014, 20:27
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
-
MERHABA HONDA NC750 X DE 700X GİBİ COMBO FREN YOK DEGİLMİ?
-
Maşallah, nazar değmesin.
-
Hayırlı olsun, çantaların marka ve modelini yazabilir misiniz? Özellikle top case üzerindeki artçının sırtını dayaması için görünen aparat çanta ile veriliyor mu yoksa haricen mi aldınız? Aynı takımı yapmak istiyorum hangi model aparat ve çantaları almam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim...
-
hayırlı olsun, tekerin düz bassın
-
bu cihazlara çanta çok yakışıyor ,kazasız sürüşler
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
-
07 Temmuz 2018, 14:38
Arkadaşım çanta takımı markası nedir ve nereden aldınız? Kaç lt. çantalar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)