2014 Triumph Bonneville T100
Reklamlar
-
11 Haziran 2014, 11:30
glock adlı üyeden alıntı
10 sene oldu ben Korlas ailesini tanıyalı, bana hiçbir şekilde yanlışları olmadı, aksine birçok firmaya göre de ilgi-alaka birçok konuda da çok iyiler. Ticaretin içinde olduğunda, herkesi memnun edemezsin. Netice de Bağdat Caddesi gibi bir ortamda öyle bir motosiklet mağazasını işletmek kolayda değil. Bende eski tanırım onları, hatta onların yanında motosiklete başladım, diyebilirim.
Rodajı bittikten sonraki bakım ücretini bi yazar mısınız lütfen ?
Geçen bizim arkadaştan 420-450tl gibi bir rakam almışlardı da, oha ne oluyoruz demiştik.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
Reklamlar
-
11 Haziran 2014, 12:05
Motor çok güzel gozukuyor hayırlı olsun
-
11 Haziran 2014, 12:16
Çok güzel motor.Keyifle kullanmanız dileğiyle.
-
11 Haziran 2014, 12:24
yakından inceledim, güzel makina yapmışlar. Kesinlikle tarzım değil ama kendini gösteriyor
-
11 Haziran 2014, 20:39
ucuz alternatifi yamaha sr400
-
03 Temmuz 2014, 21:26
-
03 Temmuz 2014, 21:42
Bi'de sesini sürüşte duyabilse idik, şöyle tam devri yemeden, ve devri kapatmak üzere iken çıkan bass'lı sesi
-
04 Temmuz 2014, 01:02
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Bi'de sesini sürüşte duyabilse idik, şöyle tam devri yemeden, ve devri kapatmak üzere iken çıkan bass'lı sesi
Amatörce çekilmiş bir video var aslında fakat ne derece işlevsel olur bilemiyorum, işlemden geçmesi gerekir. Fakat ilerleyen zamanda bir şeyler ayarlamaya çalışırım, stok haldeki sesini. Şöyle söyleyeyim; Özellikle gazı kapatıp, devir düştükçe egzosların patırdaması çok lezzetli bir ses veriyor, ortalığı inletecek kadar desibele sahip değil.
-
04 Temmuz 2014, 01:23
glock adlı üyeden alıntı
Amatörce çekilmiş bir video var aslında fakat ne derece işlevsel olur bilemiyorum, işlemden geçmesi gerekir. Fakat ilerleyen zamanda bir şeyler ayarlamaya çalışırım, stok haldeki sesini. Şöyle söyleyeyim; Özellikle gazı kapatıp, devir düştükçe egzosların patırdaması çok lezzetli bir ses veriyor, ortalığı inletecek kadar desibele sahip değil.
, ortalığı inletecek sesi olsa idi başka klasmanda apaçi(şu tanımı mok ettiler ya ona yanıyorum)motoru olurdu, triumph klasik sesi naif ama, kızdırmaya gelmez devir boğukluğunda bass'lı sessizliği kast ettim,bana senfoni gibi gelmiştir hep
Gerçi o sesi yakalamak kolay olmaz haklısınız ancak süren hiss edebilir.
-
04 Temmuz 2014, 01:41
-
04 Temmuz 2014, 02:06
hayırlı olsun...
üstad sen niye yoktun ne zamandır??
-
04 Temmuz 2014, 17:08
150_zat_ank adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, hayallerimdeki motosikleti almışsınız
bundan dolayı bol paylaşım yapmazsanız darılırım bilesiniz
rengi de aksesuarları da ayrıca çok güzel olmuş, keyifle kullanın başka bi motosiklete de bakmayın çünkü olayın bittiği yerdesiniz
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Motosikletimden çok memnunum gerçekten hoş ve kolay bir kullanımı var. Çok yeterli ve kesinlikle yorucu olmayan bir model.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
erro adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun...
üstad sen niye yoktun ne zamandır??
Sorduğun için teşekkür ederim, motosiklete bir süre veda etmiştim, pek fazla siteye de girmez oldum. Malum site eskisi kadar keyif vermemeyede başladı.
Falan filan...
-
04 Temmuz 2014, 17:13
glock adlı üyeden alıntı
Sorduğun için teşekkür ederim, motosiklete bir süre veda etmiştim, pek fazla siteye de girmez oldum. Malum site eskisi kadar keyif vermemeyede başladı.
Falan filan...
ilgi alanlarını ilgiyle takip ediyodum, görsel şölen resmen
motora döndüğüne sevindim. paylaşımlarını beklerim
-
04 Temmuz 2014, 18:01
erro adlı üyeden alıntı
ilgi alanlarını ilgiyle takip ediyodum, görsel şölen resmen
motora döndüğüne sevindim. paylaşımlarını beklerim
Teşekkür ederim mutlu oldum. Görüşmek üzere, elimden geldiğince fotoğraf ağırlıklı paylaşımlar yapmaya çalışacağım.
-
09 Temmuz 2014, 17:48
Enfess bir motor
-
19 Temmuz 2014, 18:51
-
25 Temmuz 2014, 13:57
Çok hoş gerçekten, özellikle arkadan görünüşünü çok beğendim, oturaklı duruyor. Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
-
25 Temmuz 2014, 14:05
zevklerimizin benzer olduğunu söyleyebilirim...mükemmel görünüyor...güle güle kullanmak nasıp olsun..Kullandıkça deneyımlerını aktarırsan çok sevinirim...
-
25 Temmuz 2014, 15:11
Teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim.
-
09 Ağustos 2014, 23:43
Orjinal Triumph'a ait Sixyt8 tank pad kiti uygulaması.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)