baba geçmiş olsun ya gerçekten kötü bi durum
baba geçmiş olsun ya gerçekten kötü bi durum
Ya hocam geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur ikiside. Çalanlar için söyleyecek bir şey bulmak çok güç. Bunların analarıda döllerini başka yerden çalmıştır kesin...
çok büyük geçmiş olsun.inşallah bulunur. ama bunu yapan %100 bir çete bizim burada ble motorumu ben paramlara yine almıştım.bi araştırırılsan ii oluur.çok geçmiş olsun.......
Geçmiş olsun dostum inanılmaz bir durum ve şans bu hakkaten.. Bu şerefsizlerin yatacak yerleri, yiyecek ekmekleri olmaz inşalah. allah hepimizi korusun.
Çok geçmiş olsun :( Pişmiş tavuğun başına gelmezdi :(
0 Rh (+)
06 - 09
Geçmiş olsun Eralp arkadaşım çok üzüldüm!
Dün akşam bi haber programında ikitane hırsızı suçüstü
bir markette yakalamışlardı biri kadın annem yaşında diğeri
daha genç bir erkek sokakta insanlar linç etti resmen yüzlerini dağıttılar
ve bunu yayınladı tv haber programı buda onlar gibi olanlara ders olsun.
Şunu bilirim!
Merhamet duygumu hırsızlara karşı herzaman yitiririm çünkü en adi suçlular onlar!
Bir denk gelicekki offf allahım offff diyorum.......
sevgili ozaktasi dediklerine aynen katılıyorum ama malesef kurallar çok açık bu yüzden editledim ..
10. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve
temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek.
Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
Çok geçmiş olsun...
ulan duruyorum duruyorum gene sinirleniyorum tüm suç devletin başaka kimsenin suçu yok devlet hırsızı koruyor kesecen yakaladığının elini yok ötesi çaresi
biz keriziz devletin gözünde çalışıp alnımızın teriyle kazanmaya çalışıyoruz allah belalarını versin
usta< büyük geçmişş olsun ya olmaz böle talihsizlik
inşallah bulunur
bugün sana yarın hepimizeeeeee
gerçektende büyük geçmiş olsun dostum.umarım motorları bulursun.sitedeki arkadaşlarda motorların plakalarını not ederlerse çok ii olur bi kardeşimiz kurtulabilir.bunları sallandıracan yaaaa.
bu başlıkta 3 yazıyı 10. kural ihlalinden editledim ama vicdanım rahat değil her 3 arkadaşın dediklerine canı gönülden katılıyorum ama kural kuraldır ben mod olmasam muhtemelen yazacaklarım modlar tarafından editlenirdi....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
gebersinler!!!!! sadece gebersinler.... yerleri cehennem olsun.... adi itler.... hepimizin başına gelen şeyler bunlar... yazıp anlatmak gerekiyorsa kaç kere neler geldi... elden hiçbir şey gelmiyor. eğer bu motorlar bilmem ne adamın motorları olsa bak nasıl bir anda geri geliyorlar.... BİLİYOR MUSUNUZ???
Canın rurhun sağolsun BBRR Kardeş bazen insan kendine sahip olamıyor.Hırsızı vatan hainlerini kollayan başka bir ülke varmıdır Allah aşkına.Amerika bizden geri ve vahşi bir ülkemi suçlularla baş edebilmek için cezalar çok ağır ve hakkeden derhal idam ediliyor..Suçun olduğu yerde ceza olmazsa namussuzlar daha çok cesaretlenir ve bu olaylar bir çığ gibi büyür..Tilki pazarda gezer tavukların hepsini çalar yer..Bizlerde oturup bakacakmıyız...Benim motorumu ve arabamı birisi çalarken yakalamayım..
Geçmiş olsun umarım hırsızlar en kısa zamanda yakalanır.
Her şey düzelecek insan hakları çığlıkları atan avrupa terörü evinde görünce birden insan haklarını unuttu terörden zarar gören masum insanlarında insan olduğunu hatırladı. Bu yasaları yapanların hırsızlıktan canları yanmayacakmı onlarda çekmeyeceklermi....ozaktasi adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hocam geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bu hırsızları varya ta A.Q. lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)