Şerefsiz hırsızların yaptıgı işe bakın yaa :(
-
yaav bunlara denecek bışey yok abı yaa bunlar haysıyetsız onursuz aha sayacamda olmaz sımdı bırını calıyon balı nıye ıkıncıye gelıyon yaa of of abı yaa gecmıs olsun dılerım en yakında bulursun hırsızları ve motorlarını hırsızları yakalayınca ıyı sopa cekmek lazım
Kawasaki z750s
O Bir Aşk
Reklamlar
-
gecmıs olsun arkadaşım allah sabır versın,Benimde başıma geldi duyuglarını anlıyabiliyorum.Ama bu şerefiz köpeklere hiç ceza verilmiyorki.Ben birini yakaladım o karakoldan benden önce çıktı.cumuk yasası varmış.Memur arkadaşlar öyle dedi.
-
hocam çok çok geçmiş olsun allah belalarını versin.... elimizden keşke birşey gelsede bulabilsek motorlarını ne diyelim allah yardımcın olsun
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
-
Dostum sok oldum hic bir sey diyemiyecem benim motorda alarm var kilir takiyorum simdi gozum korktu disk kilidi alacam gerekirse aksam motoru sirtimda goturecem artik sasirdim.Yanliz umarim en yakin zamanda bulunur.Lanet olsun o insanlara , bizimlemi alin teri doktulerde simdi bizimle binmek istiyorlar motorumuza yaaa.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
geçmiş olsun
kardeş çok geçmiş olsun Allah onların belasını katı katına hem dünyada hem ahirette versin gerçekten kamera şakası gibi .
-
hocam cok gecmıs olsun ya valla bunlar ıyıce arsızlastı valla
-
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Motorcuların kaderi galiba bu..
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
-
Yakaladıklarını bıraktıkları bu ÜLKEDE! daha çooook motorlar çalınacak...
Geçmiş olsun... Bence en iyisi otoparka bırakmak...
Anahtarım bir hafta üzerinde kaldı, birşey olmadı...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
Süper Moderatör (BBRR)
yakalanırsa bu adamların alacağı bir cezada olmuyo inanın bana kanunlarımız bu konuda acilen güncellenmeli e cezası olmayan suçmu olur
al götür sen emek harcamışsın geçim kaynağın ekmek teknen kimin umrunda ama o motoru çalmanın cezası 10 sene olsa anahtarı üstünde bırak dönüpte bakan olmaz....Bazen İstanbulda olsaydım dediğim anlar olsada Allaha şükür marmaristeyim burdada çok azda olsa çalınma olayı oluyor ama hem muğla çıkışında hemde datça çıkışında devamlı kayıt yapan jandarma kameraları ile yol takip edildiğinden çalınan motorlar genelde benzin bitene kadar binilip bir köşeye atılıyor...Çalınma zaten çok az oluyor ....
Marmariste eğitim veren hiç bir kuruluş yok eralpt hocam acaba senmi yanlış yere tükkan açtın ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Arkadasım çok gecmiş olsun.
Yazık ki kanunlarımız dürüst vatandaştan yana diil,hırsızdan arsızdan hainden yana.
Şu çalınan motor modellerini ve plakalarını küçücük bir kağıda yazıp,motorun gövdesine yapıştırsak.
Hani Allah tan umut kesilmez belki birimiz biryerde görürüz ,ne dersiniz arkadaşlar?
-
GÜlerİz AĞlanacak Halİmİze
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
büyük geçmiş olsun hocam,gerçi bizlerin bu dilekleri seni nasıl teskin eder bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm.ateş düştüğü yeri yakar derler,allah başka zeval vermesin.i
inşallah olumlu bir netice alırsın.
[FONT="Arial Black"][COLOR="Magenta"][FONT="Arial Black"][SIZE="1"][COLOR="Magenta"][/COLOR][/SIZE][/FONT]TEMBEL YATMAYI GEVEZE ATMAYI SEVER[FONT="Arial Black"][/FONT][/COLOR][/FONT]
-
Yuh ya bukadar da olmaz..Seni koruyamayan sistem sana her türlü gereksiz dayatmayı yapmayı biliyor pekala...Ne işe yarıyor ki o zaman.
-
Geçmiş olsun arkadaşım, tam çöldeki kutup ayısı benzetmesi gibi olmuş senin durum....
-
Eralp Hocam
Dediğin gibi kilit falan bir işe yaramıyor. Geçengün koçtaş' ta arkadaşın motoru için zincir alıyorduk.
Bize kocaman ve sağlam görünen zincirden bir metre istediğimizde, görevli arkadaş makasla 3 sn icinde zinciri "Tıkk" kirdi...
Gitti senin motor dedim arkadaşa zinciri gösterip. Hırsız da 3 sn. içinde böyle "tıkk" diye kırıyor çünkü zinciri.
Sıkma canını hocam sen, kimseye yar olmaz o motorlar...Umarim yeni bir motor bulup kurslara devam edebilirsin.
-
Eralp Hocam, büyük geçmiş olsun. Haksız kazanç elde etmeye çalışanları kınıyorum. Umarım hasarsız bir şekilde bulunur.
Motorları çalıp daha sonra sahibine tekrar satanlar olduğunu duymuştum, bu basit bir motor çalma hadisesi değil resmen bir organize suç aslında. cezasız kalmamalı...
Get your motor running, Head out on the highway
Looking for adventure, And whatever comes our way...
-
walla çok sinirlendim geçmiş olsun kardeş, ya söyleyeceğim çok şey var ama yeri değil neyse..... insanların içinde onurdan haysiyetten zerre kalmayınca işte böyle oluyo. Sadece hırsızlık değilki daha geçen haftalarda gazeteden okumuştum asansörde genç bir kızın kafasına darp ediyorlar hala yoğunbakımda yatıyo, beylikdüzünde 16 yaşında bir liseli kızı öldürüp tecavüz edip çöp tenikesine atıyorlar,radyasyonlu variller çıkıyor sağdan soldan vs... vs... abi insan olmanın gereğini unutmuş şerefden yoksun dejenere bi toplum olmuşuz ne beklersinki daha tabii kanunda bunlardan yana zaman zaman walla oyle istiyorumki bi diktatör cıksa astığı astık kastiği kestik anca ifla olur bu toplum.Motosiklet aldık özgürlük dedik nereye gitsem korkudan otopark arar oldum nası iş anlamadım ben bunu. Valla sen çalış kazan ben yiyim, sıkacan kafasına böyle itlerin bunların aldığı nefes bile haram.
-
yuhhhh şansa bak, onalra gelince şerefsizlik adilik onalr için yer zaman kişi sayısı çalınan mal sayısı hiç farketmiyo.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
Uzun zamandır olur mu böyle ceza derdim .artık olması gerektiğine inanıyorum.
böyle bir hırsızı yakaladığında çok büyük ceza vereceksin ve bunu afişe edeceksin.Adı şeriat sa şeriat olsun elini keseceksin-20 yıl ceza vereceksin afsız. Hocam geçmiş olsun .
güzel bakan , güzel görür.
-
yuuuh olamaz böyle talihsizlik! piyasa şerefsiz dolu insanlık ayağa düşmüş haram helal bilen yok allah sonumuzu hayır etsin....
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler