çok geçmiş olsun... ama iki motor da alarmsız ve kilitsizmiş anladığım kadarıyla şaka olduğunu pek düşünmüyorum malesef büyük bir şanssızlık ve tesadüf olmuş bence...
çok geçmiş olsun... ama iki motor da alarmsız ve kilitsizmiş anladığım kadarıyla şaka olduğunu pek düşünmüyorum malesef büyük bir şanssızlık ve tesadüf olmuş bence...
Çok üzüldüm geçmiş olsun
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
allah kimsenin basına vermesin insallah hemen bulunur.geçmiş olsun kardes
motociklet
Geçmiş olsun, insanlar elimizde, kapımızın önünde gördükleri herşeyde hak görüyorlar kendilerine, ben de her gece iki kilit bir Ayet-el Kürs-i ile bırakıyorum ama aklım yine de onda kalıyor, ama bence bu insanların açlığı değil vicdansızlık.
To be old and wise, you have to be young and stupid first.
Allah belalarını versin onların,ben yakaladım birisini dayaktan heryerini kırdım sakat bıraktım az bile oldu bir daha yakalarsam yine yaparım yok öyle bedavadan milletin malına göz dikmek adamı oyarım ben oyarım.
geçmiş olsun,
çok sıkıcı bir durum.
Ben daha motor almadım ama tek düşündüğüm aldığım zaman motorumu nereye koyacağım?!
Otoparka koymayı düşünüyordum ama artık karar verdim, kesinlikle otoparka koyacağım.
geçmiş olsun
bu aralar polislerin yaptıgı denetimlerde bulunma ihtimali yüksek.
inşallah bulunur.
allah belalarını versin boylelerin...etraf şerefsiz dolu..inanamıyorum ya..geçmiş olsun abi..çoluğundan çocuğundan eşinden dostundan..belkide canından çıkar çalan mahluğun..yazık...
gecmıs olsun kardesım allah sabır versın gercektende cok uzuldum
Yok böyle birşey bunları toprak kabul etmeyecek lanet olsun hepsine kan kussunlar yedikleri haramlar her taraflarından çıksın bu kadar ah yedi ceddine kadar yaksın onları.
Geçmiş olsun arkadaş umarım hemen bulursun
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Eralp hocam, sabah duydugumdan beri soktayım! Bu hırsızlar senin makinelerin anahtarını kopyalıycak kadar yakın yada herhangi bi sekilde elde edecek daha once muhattap oldugun birileri olabilir mi?
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
abi geçmiş olsun...
dürüst insanların emekleri ile kazandıklarını bu şerefsizler götürüyor ben buna uyuz oluyorum...inşallah yakında çıkar abi motorların.
Abi çok geçmiş olsun. Ama onlarında hesap verecekleri bi gün olacak elbette...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Bu veri 2 MAyısta güncellenmiş ama çalıntı olarak görünmüyor.
İnşallah bulunur. Burdaki bilgiyi takip etmekte fayda var eger trafik polislerine yakalanırsa bulunma ihtimali artar.
arac sorgulama http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#
geçmiş olsun arkadaşım. alın terimize el uzatanların elleri kırılsın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
diyecek birşey bulamadım...bana birileri senin motorlarla ilgili hırs yapmış gibi geldi..bir art niyetmi var sanki?çünkü en adi şerefsiz hırsız bile bunu yapmaz gibi geliyor ama?yaparmı yoksa?ne acaip oldu insanlar..azıcık içi sızlar insanın be..
çok geçmiş olsun kardeşim sendeki şansta çöldeki bedevide yoktur be ıkı motor aynı gun umarım bulunur dostum sıkma canını cana gelecegıne mala gelsin. herseyde bir hayır vardır
[B][I][/I][/B]KULDAN BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKÇA
şerefsizler atık kağıt toplayıcıların çöp kutularını kontrol ettiği gibi açıktaki motorları kontrol ediyorlar. işlerine yarayanı alıp götürüyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)