geçmiş olsun
işte olayın ulaştığı son nokta budur abi.. allah belaları versin.. ne diyim..
CBR 600F Honda,
çok çok geçmiş olsun abi,inşallah bulunurlar,benımde akşamları park edebileçegım bır yerım yok,bende korku içindeyim,çalinaçaklar dıye,tekrar geçmiş olsun abi.
bunları hapse atmakla çözülmeyecek bu iş. 2-3 tanesini halk linç edecek sokağın ortasında, bak bir daha oluyor mu böyle olaylar?
May the Force be with McLaren Mercedes
vay şerefsizler vay.
Aynı gün 2 motor birden şaka gibi.
Çok çok geçmiş olsun. Motorlarınızı paralı otoparklara koyun arkadaşlar sokakta bırakmaya gelmez. Adamlar araba çalmayı bırakıp motorlara dadandılar.
Daha kolay bunlar için.
üzüldüm valla arkadaşım çok geçmiş olsun inşaallah bulunur vede dualarında yanındayız (karaktersizler için)
Abi çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bulursun bu hırsızlık yapan yaratıklarında allah belasını versin haysiyetsiz onursuz şerefsizler...
Okan ACAR
Haram olsun!!!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
geçmiş olsun çalanların Allah belalarını versin.ilaç paraları olsun.
öyle kanunlar var ki adamı yakalayıp bir güzel dövsen adam haklı çıkıyor.
yakalanıp bir yolunu bulup çıkıyorlar.
bir de işin ahlaki boyutu var.o daha kötü bençe.eskiden 3 5 tane kanı bozuk vardı bir şekilde yaşayıp gidiyordu insanlar.şimdi zihniyet giderek değişiyor.
bir yere gelmek için sebat edip çalışan insanlar azalıyor herşeyi bir anda önünde isteyen insanlar çoğalıyor.
neyse inşallah motorlar bulunur ve hırsızlar yakalanır.
Çok geçmiş olsun inanın üzüldüm umarım bir yerlerinden acısı çıkar insanın ekmeği ile oynamak kadar kötü bir şey olamaz bilerek yada bilmeyerek...
Ya siyaset yapmak istemiyorum ama bu affı çıkaran şerefsiz karaktersiz hırsızları bir iki gece içeride tutup tekrar aramıza bırakan zihniyeti şiddetle kınıyorum...
acaba iki motoru olduğunuzu bilen birisi mi?bence alarm değil de bu işin tek çaresi kasko yaptırmak sanki.
Eralp Hocam, yazı ve makalelerinizi hep okurum,saygı duyarım size.Çok üzüldüm, kabus gibi birşey...
Herkes hakettiğini yaşar.
Kafalari patlasin. Legen kemikleri kirilsin itlerin.
Serefsiz adiler.
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
Abi çok geçmiş olsun.bu kadar da olmaz yani.
eralp hocam büyük geçmiş olsun.
iki motorun da peş peşe çalınmış olması tuhaf bir durum. Bence hırsızın senin tanıdığın biri olma ihtimali yüksek. İyi düşün.... İnşallah o adi o... çocuğunu bulursun da yüzüne okkalı bir balgam fırlatırsın.
tekrar büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun üstad. Bu kanı bozukları eskilerin tabiriyle Taksim meydanında sallandıracaksın ki ibret-i alem olsun. Çalanın yanına kar kaldığı sürece bu tür olaylara ne yazık ki şahit olmaya devam ecedeğiz. Birde bakarsın senin motoru çalanlar onu satıp çaldıkları diğer malların paralarıyla utanmadan Çırağan Sarayında düğün bile yaparlarsa şaşırma...
eralp hocam cok gecmis olsun.
plakalari not aldik.cok sanssiz bir donem gecirmissin :(
ya muzur bir arkadasin saka yapmasin 12 saattede 2 motor bi garip geldi bana...
insallah bulunur..
hocam geçmiş olsun memleketin civisini cıkardı ...ler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)