Sonunda motoruma dün kavuştum ve gece 22:00 demeden atladım üstüne, sabah da aynı şekilde. Motorum 1.800 kmde doktor bi abiden aldım kadıköyde kendisi R6F Kawa almış, makinam pırıl pırıldı, sağolsun çok iyi bakmış, samura motora kontrol ettirdim hatta bide bakım yapın dedim gerek bile görmediler, motorum harika saat gibi çalışıyor, öyle bir mutluluk ki akşamı ve hafta sonunu sabırla bekliyorum, hasret bitti, kaskım ve montum ve motorum ve ben sonun da kavuştuk birbirimize. Diğer korumalarımıda hafta sonu alıyorum. Öyle bir mutluluk ki, o kadar kararsızlıktan sonra kararım ybr den yana oldu hemide siyah renk 2005 , 1800 km bir motor bulmakda büyük şans. Yan ayak takılıydı hemen motor korumayıda ben takdırdım, satışıda aldım merak edenlere söylim 166,50 ytl satışı. Ruhsatı kadıköyden çıkarmam gerekiyormuş artık onuda haftaya hallederim, bostancı trafik müdürlüğü bilen arkadaşlar varsa tarif etsin bana. Darısı benim gibi sabırla bekleyenlerin başına Unutmadan arkadaşlar fotoları hafta sonu bici biciden sonra çekecem artık müsade edersiniz. Fiyat soranlarada söyleyim motoru 2.000 ytlye aldım, tinko para