İlk Motorum Mondial 100 MFH
Reklamlar
-
02 Haziran 2014, 16:37
Reklamlar
-
02 Haziran 2014, 17:28
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
Benim de ilk motosikletim, Mondial 100 ukh idi. Sattığıma en çok pişman olduğum motosikletim de oydu.
-
02 Haziran 2014, 17:40
Hayırlı olsun maşallah temiz motormuş kazasız belasız binersin inşallah
-
02 Haziran 2014, 18:32
Hayırlı olsun , bu devirde kullanılacak en iyi motordur cup
-
02 Haziran 2014, 18:32
-
02 Haziran 2014, 18:33
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
-
02 Haziran 2014, 18:33
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Kazasız,belasız güzel günlerde kullanın inşallah
-
02 Haziran 2014, 18:40
-
02 Haziran 2014, 18:44
rs_guven adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
Benim de ilk motosikletim, Mondial 100 ukh idi. Sattığıma en çok pişman olduğum motosikletim de oydu.
just4techno adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun maşallah temiz motormuş kazasız belasız binersin inşallah
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun , bu devirde kullanılacak en iyi motordur cup
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun..
sakinseytan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Kazasız,belasız güzel günlerde kullanın inşallah
jackonbir adlı üyeden alıntı
çok temiz görünüyor
İyi Dilekleriniz İçin Herkese Tek Tek Teşekkür Ederim, Bugün Yağmurda Bayağı Bir Güzel Islandık Kendisi İle Şuan Üzerimde Biraz Kırgınlık Var Sanırım Hasta Olacağım, Ancak Daha Motoru Aldığım İlk Gün Yatırmak Olmazdı
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
08 Haziran 2014, 19:56
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim iki teker üzerinde özgürlüğe açılan yolculuklarında kullanırsın inşallah
-
08 Haziran 2014, 20:29
Peder adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim iki teker üzerinde özgürlüğe açılan yolculuklarında kullanırsın inşallah
Amin, Teşekkürler
Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Motoru Alalı 6 - 7 Gün Oldu. Aldığımda Rutin Bakımalrı Yapılmıştı ( Yağ - Buji - Akü - Lastikler vb. Değişmişti ) Ben Kendimce Ayarlamalar Yapıyorum 2 Gündür. Şamandıradan Ufak Bir Benzin Kaçağı Vardı Şamandıra Değişti, Depo ( Sele ) Kilidi Değişti, Motor Takozları Değişti ve Motor Civataları Sıkıldı.
Dün İse Bir Arkadaşım İle Birlikte Motoru Komple Dağıttık, Karbüratör Temizlendi - Benzin Filtresi Temizlendi - Ses Yapan Yerler Yağlandı ve WD 40 Sprey Sıkıldı - Fren Ayarı Yapıldı - Fren Hidroliği Değişti - Zincir Temizliği Yapıldı ve Zincir Yağlandı Aldığımdan Beri 200 - 300 Km Yol Yaptım, Şuan İçin Çok Memnunum
-
Hayırlı olsun motor dış görünüm olarak temiz.Bende 100 snappy aldım.Alırken şüphelerim vardı,kullanıcı bir arkadaşın tavsiyesi ile iki arkadaş beraber aldık.Tahminimden daha iyi çıktı.Pişman olmazsın.Biraz daha bindikten sonra niyetim.yamaha,honda 125 veya daha üstü scooter almak.
-
abaf sen biraz geç gelmişsin arkadaş motorunu aldı kullandı sattı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)